Brabantia

Brabantia Bo poljinroskis, 11+23 L, muoviset sisäastiat

Brabantia

Brabantia Bo poljinroskis, 11+23 L, muoviset sisäastiat

Brabantia Bo poljinroskis lajitteluun 23 + 11 L sisäastioilla, useita värejä – Tamsale Oy

Tuotekoodi: Bo Poljinroska-astia 11 + 23 L

Brabantia Bo lajittelupoljinroskiksessa on kaksi muovista sisäastiaa 23 + 11 litran tilavuudella. Astia sopii vaikkapa pienemmän toimistotilan lajittelutarpeisiin. Sisäastiat ovat irrottettavissa tyhjennystä ja roskapussien asettamista varten. Brabantia Bo poljinroskis on muodoltaan tilaa säästävä ja sen pohjassa on lattiaa suojaavat ”tassut”, jotka pitävät astian myös tukevasti paikoillaan.

Kansi aukeaa hygieenisesti poljinmekanismilla ja älykkään saranointimekanismin ansiosta kansi sulkeutuu hitaasti ja mahdollisimman äänettömästi, muita tilan käyttäjiä häiritsemättä. Astiaan on erikseen tilattavissa täydellisesti yhteensopivia Brabantia roskapusseja, koodilla ”J” tai ”X”.

Brabantia poljinroskis on myös vastuullisempi valinta – tuote on valmistettu 42 % kierrätetystä materiaalista ja on 98 % kierrätettävissä käytön jälkeen. Tuotteella on Cradle to Cradle -sertifikaatti, pronssitaso.

Korkeus 44 cm, pituus 36,3 cm, leveys 54 cm.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Brabantia
Tuotekoodi
Bo Poljinroska-astia 11 + 23 L
Väri
White, Soft Beige, Passion Red, Platinum, Matt Black, Matt Steel FPP, Mineral Concrete Grey
Tuotekategoria

Videot

Brabantia on hollantilainen, vuonna 1919 perustettu perheyritys, jonka tuotteita myydään tänä päivänä ympäri maailmaa 85 eri maassa, työllistäen yhteensä 1000 henkeä. Brabantia kehittää kestäviä ja luotettavia tuotteita, jotka säilyttävät kauneutensa ja toimivuutensa läpi vuosien. Mallistoon kuuluvat roskakorit, pyykinkuivaustelineet, pyykkikorit, pyykkisäkit, silityslaudat sekä kylpyhuonevarusteet. Toimitamme projekteihin kaikki Brabantian valikoimista löytyvät tuotteet.

Yrityksen tavoitteena on kehittää tuotteitansa kohti 100 % kierrätettävyyttä. Esimerkkinä suunnasta toimii uusi Brabantia Flatback+ –mallisto, jossa jo 25 % on kierrätettävää materiaalia sekä yritykselle myönnetty ISO14001 ympäristösertifikaatti. Brabantian roskisten laadun takeena on Brabantian niille myöntämä 10 vuoden takuu. Kohteisiin, joissa pitää minimoida mahdollinen jätteiden syttymisriski, Brabantialta löytyy paloturvallisia roska-astioita, jotka on testattu ja sertifioitu RWTÜW:n toimesta Saksassa.