NICHBA DESIGN

Daybed, Mode 009, musta/beige

NICHBA DESIGN

Daybed, Mode 009, musta/beige

Nichba Daybed Mode 009, 900121, 1900 x 850 x 310 mm, maalattu teräs, musta/beige – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 900121

Nichba Daybed on suunniteltu kestämään yli sukupolvien, yhdistämällä laadukkaat materiaalit ja teollisen muotoilun, elegantilla tyylillä. Runko on valmistettu EU:ssa ja patja on käsintehty Tanskassa.

Nichba Daybediin on kelpuutettu vain parhaat materiaalit niin tekstiilin, kuin nahan osalta. Daybedistä on saatavilla kolme eri vaihtoehtoa. Kaikki kolme muunnelmaa ovat todella erityisiä, ja antavat tuotteille täysin ainutlaatuisen ja tunnistettavan ilmeen.

Mitat 1900 x 850 x 310 mm (pituus, leveys, korkeus)
Istuinpehmuste: vaahtomuovi
Verhoilukangas: Maharam Mode 003: 80% kierrätetty polyesteri, 20% polyesteri
Hankauskesto: 100 000 Martindale

Ominaisuudet

Tuotemerkki
NICHBA DESIGN
Tuotekoodi
900121
Väri
Musta
Materiaali
Teräs
Viimeistely
Maalattu
Tuotekategoria

NICHBA:n tarinan juuret ovat Nichlas B. Andersenin sepäntaidoissa – kyvyssä taivuttaa raudasta esteettisiä tuotteita, joita tänä päivänä myydään ympäri maailmaa yli 12 maassa. Nichba edustaa tanskalaista käsityötaitoa puhtaimmillaan.

Alkujaan harrastuksesta alkanut tarina muodostui yhä kasvavan kysynnän myötä liiketoiminnaksi ja Nichban vahvan muotoiluduon takana ovat nykyään Nichlas ja myynnistä vastaava ystävä, Christoffer.

Nichban tuotteiden perustana on muotoilu, jossa kaikki ylimääräinen on riisuttu, jättäen jäljelle yksinkertaiset linjat ja puhtaat siluetit – vapaana kaikesta hälystä. Ajattomat ja toimivat Nichba-tuotteet sopivat mihin tahansa.