NICHBA DESIGN

Daybed, musta/musta

NICHBA DESIGN

Daybed, musta/musta

Nichba Daybed, Ultra Black , 900123, 1900 x 360 x 122 mm, musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 900123

Nichba Daybed on suunniteltu kestämään yli sukupolvien, yhdistämällä laadukkaat materiaalit ja teollisen muotoilun, elegantilla tyylillä. Runko on valmistettu EU:ssa ja patja on käsintehty Tanskassa.

Nichba Daybediin on kelpuutettu vain parhaat materiaalit nahan osalta. Daybedistä on saatavilla kolme eri vaihtoehtoa. Kaikki kolme muunnelmaa ovat todella erityisiä, ja antavat tuotteille täysin ainutlaatuisen ja tunnistettavan ilmeen.

Mitat 1900 x 360 x 122 mm (pituus, leveys, korkeus)
Istuinpehmuste: vaahtomuovi
Verhoilu: Sørensen, 100 % aitoa nahkaa
Väri: musta

Ominaisuudet

Tuotemerkki
NICHBA DESIGN
Tuotekoodi
900123
Väri
Musta
Materiaali
Teräs
Tuotekategoria

NICHBA:n tarina juontaa juurensa Nichlas B. Andersenin sepäntaitoihin, joissa hän loi esteettisiä rautatuotteita. Nykyään NICHBA myy tuotteitaan ympäri maailmaa yli 12 maassa, edustaen puhdasta tanskalaista käsityötaitoa.

Alun perin harrastuksesta lähtenyt tarina kehittyi kasvavan kysynnän myötä liiketoiminnaksi, ja nykyään Nichban vahvan muotoilutiimin muodostavat Nichlas ja myynnistä vastaava ystävä, Christoffer.

Nichban tuotteet perustuvat muotoiluun, jossa kaikki ylimääräinen on karsittu pois, jättäen jäljelle yksinkertaiset linjat ja puhtaat muodot – vapaina kaikista häiriötekijöistä. Ajattomat ja toimivat Nichba-tuotteet sopivat mihin tahansa sisustukseen.

Nichba-tuotteet ovat tarkkaan suunniteltuja ja valmistettuja, ja niiden yksinkertainen muotoilu tekee niistä ajattomia ja helposti yhdisteltäviä erilaisiin tiloihin. Olipa kyse sitten modernista tai perinteisemmästä sisustustyylistä, Nichban tuotteet tuovat eleganttia ja minimalistista ilmettä.

Laadukkaat materiaalit ja käsityönä tehty valmistusprosessi varmistavat Nichba-tuotteiden kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Yrityksen filosofiana on tarjota asiakkailleen kestäviä ja ajattomia tuotteita, jotka kestävät aikaa sekä toiminnallisesti että muotoilullisesti.

Nichba jatkaa kasvuaan ja menestystään ympäri maailmaa, ja heidän tuotteensa ovat saavuttaneet suosiota design- ja sisustuspiireissä. Nichba jatkaa tanskalaista käsityöperinnettä, tarjoten samalla innovatiivisia ja tyylikkäitä ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.