NICHBA DESIGN

Daybed, musta/musta

NICHBA DESIGN

Daybed, musta/musta

Nichba Daybed, Ultra Black , 900123, 1900 x 360 x 122 mm, musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 900123

Nichba Daybed on suunniteltu kestämään yli sukupolvien, yhdistämällä laadukkaat materiaalit ja teollisen muotoilun, elegantilla tyylillä. Runko on valmistettu EU:ssa ja patja on käsintehty Tanskassa.

Nichba Daybediin on kelpuutettu vain parhaat materiaalit nahan osalta. Daybedistä on saatavilla kolme eri vaihtoehtoa. Kaikki kolme muunnelmaa ovat todella erityisiä, ja antavat tuotteille täysin ainutlaatuisen ja tunnistettavan ilmeen.

Mitat 1900 x 360 x 122 mm (pituus, leveys, korkeus)
Istuinpehmuste: vaahtomuovi
Verhoilu: Sørensen, 100 % aitoa nahkaa
Väri: musta

Ominaisuudet

Tuotemerkki
NICHBA DESIGN
Tuotekoodi
900123
Väri
Musta
Viimeistely
Maalattu
Materiaali
Teräs
Tuotekategoria

NICHBA:n tarinan juuret ovat Nichlas B. Andersenin sepäntaidoissa – kyvyssä taivuttaa raudasta esteettisiä tuotteita, joita tänä päivänä myydään ympäri maailmaa yli 12 maassa. Nichba edustaa tanskalaista käsityötaitoa puhtaimmillaan.

Alkujaan harrastuksesta alkanut tarina muodostui yhä kasvavan kysynnän myötä liiketoiminnaksi ja Nichban vahvan muotoiluduon takana ovat nykyään Nichlas ja myynnistä vastaava ystävä, Christoffer.

Nichban tuotteiden perustana on muotoilu, jossa kaikki ylimääräinen on riisuttu, jättäen jäljelle yksinkertaiset linjat ja puhtaat siluetit – vapaana kaikesta hälystä. Ajattomat ja toimivat Nichba-tuotteet sopivat mihin tahansa.