NICHBA DESIGN

Kuivauslasta, musta

NICHBA DESIGN

Kuivauslasta, musta

Nichba kuivauslasta, L100106, 230 x 23 x 35 mm, silikonipinnoitettu, maalattu teräs, musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: L100106

Nichban minimalistinen kuivauslasta on valmistettu yhdestä kappaleesta, silikonipinnoitettua terästä. Laadukkaat materiaalit varmistavat, että kuivauslasta toimii sujuvasti ja eikä jätä raitoja kuivattavaan pintaan.

Kuivauslasta on osa Nichban kylpyhuonetarvikevalikoimaa ja sopii siksi saumattomasti yhteen muiden tuotteiden kanssa. Kuivaimen mukana toimitetaan tyylikäs pidike, johon lastan voi jättää roikkumaan kylpyhuoneen muotoiluesineeksi.

Mitat 230 x 23 x 35 mm (pituus, leveys, korkeus).

Ominaisuudet

Tuotemerkki
NICHBA DESIGN
Tuotekoodi
L100106
Väri
Musta
Viimeistely
Maalattu
Materiaali
Teräs
Tuotekategoria
Avainsanat

NICHBA:n tarinan juuret ovat Nichlas B. Andersenin sepäntaidoissa – kyvyssä taivuttaa raudasta esteettisiä tuotteita, joita tänä päivänä myydään ympäri maailmaa yli 12 maassa. Nichba edustaa tanskalaista käsityötaitoa puhtaimmillaan.

Alkujaan harrastuksesta alkanut tarina muodostui yhä kasvavan kysynnän myötä liiketoiminnaksi ja Nichban vahvan muotoiluduon takana ovat nykyään Nichlas ja myynnistä vastaava ystävä, Christoffer.

Nichban tuotteiden perustana on muotoilu, jossa kaikki ylimääräinen on riisuttu, jättäen jäljelle yksinkertaiset linjat ja puhtaat siluetit – vapaana kaikesta hälystä. Ajattomat ja toimivat Nichba-tuotteet sopivat mihin tahansa.