Simplehuman

simplehuman CW1442 roska-astia heilurikannella, 55 L

Simplehuman

simplehuman CW1442 roska-astia heilurikannella, 55 L

Simplehuman Swing -heilurikannellisen roskiksen kansiosa siirtyy kevyesti sivuun ja palautuu äänettömästi takaisin paikoilleen. Tilavuus 55 L.

Tuotekoodi: CW1442

Simplehuman Swing -heilurikannellisen roskiksen kansiosa on tasapainotettu niin  että se siirtyy kevyesti sivuun ja palautuu äänettömästi takaisin paikoilleen. Kansi piilottaa alleen kaikki roskat ja jätteet.

Kansiosa on irrotettava ja sisällä on irrallinen muovinen jäteastia. Astian runko on vahvaa ruostumatonta terästä. Tuote sopii hyvin esimerkiksi ravintoloihin ja kahviloihin.

Mitat

  • Leveys 37,6 cm
  • Korkeus 74,2 cm
  • Syvyys 37,6 cm

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Simplehuman
Tuotekoodi
CW1442
Tuotekategoria
Avainsanat

Simplehuman roska-astiat soveltuvat hyvin korkeiden kävijämäärien kohteisiin, kuten hotellien aulatiloihin, ostoskeskuksiin, ravintoloihin, lentokentille ja terveydenhuoltokohteisiin.

Valikoimien suurikokoiset, avoimet ”Bullet” -roska-astiat sopivat erinomaisesti aulatiloihin ja yleisövessoihin, pienemmät lajitteluroskikset ja poljinroskikset toimistoihin ja hotellihuoneisiin sekä automaattiset roska-astiat esimerkiksi terveydenhuoltokohteisiin. Lisäksi valikoimista löytyy Simplehuman LED-valaistut meikkipeilit hotellien kylpyhuoneisiin.

Tamsale on Simplehuman maahantuoja Suomessa – pyydä tarjous projektiisi sopivista tuotteista.