Simplehuman

simplehuman CW1810 poljinroskis, 30 L

Simplehuman

simplehuman CW1810 poljinroskis, 30 L

Roska-astian voi asettaa aivan seinän viereen ja kansi mahtuu silti vapaasti aukeamaan. Kansi sulkeutuu itsestään hitaasti ja äänettömästi.

Tuotekoodi: CW1810

Simplehuman 30 L poljinroskiksen laadukas poljinmekanismi on valmistettu kestämään yli 150 000 kertaa kannen avaamisen. Kansi sulkeutuu itsestään hitaasti ja äänettömästi.

Roska-astian voi asettaa aivan seinän viereen ja kansi mahtuu silti vapaasti aukeamaan. Kansi pysyy tarvittaessa myös kokonaan auki. Astian pintaan ei jää sormenjälkiä (fingerprint proof).

Mitat

  • Leveys 31,5 cm
  • Korkeus 65 cm (kansi auki-asennossa 92,2 cm)
  • Syvyys 38,4 cm

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=h1Ju0sfNacw” showinfo=”no” rel=”no” modestbranding=”yes”]

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Simplehuman
Tuotekoodi
CW1810
Tuotekategoria
Avainsanat

Simplehuman roska-astiat soveltuvat hyvin korkeiden kävijämäärien kohteisiin, kuten hotellien aulatiloihin, ostoskeskuksiin, ravintoloihin, lentokentille ja terveydenhuoltokohteisiin.

Valikoimien suurikokoiset, avoimet ”Bullet” -roska-astiat sopivat erinomaisesti aulatiloihin ja yleisövessoihin, pienemmät lajitteluroskikset ja poljinroskikset toimistoihin ja hotellihuoneisiin sekä automaattiset roska-astiat esimerkiksi terveydenhuoltokohteisiin. Lisäksi valikoimista löytyy Simplehuman LED-valaistut meikkipeilit hotellien kylpyhuoneisiin.

Tamsale on Simplehuman maahantuoja Suomessa – pyydä tarjous projektiisi sopivista tuotteista.