Simplehuman

simplehuman ST2012 puolipyöreä roska-astia sensoriavauksella, 45 L, ruusukulta

Simplehuman

simplehuman ST2012 puolipyöreä roska-astia sensoriavauksella, 45 L, ruusukulta

Simplehuman uutuus – 45 litrainen puolipyöreä roska-astia ruusukultaisella pinnalla. Sensorilla toimiva kansi aukeaa kädenheilautuksella ja menee itsestään kiinni hetken päästä.

Tuotekoodi: ST2012

Simplehuman uutuus – 45 litrainen puolipyöreä roska-astia ruusukultaisella pinnalla. Sensorilla toimiva kansi aukeaa kädenheilautuksella ja menee itsestään kiinni hetken päästä. Kannen toimintaääni on erittäin hiljainen (52 dB).

Roskapussin reunat jäävät siististi etureunan alle piiloon ja astiaan on asetettavissa roskapussipakkaus, josta saa uuden pussin kätevästi astian sisäpuolelta, kun edellinen on tyhjennetty.

Mitat

Leveys 39,1 cm

Syvyys 32,6 cm

Korkeus 64,1 cm

Korkeus auki-asennossa 90,2 cm

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Simplehuman
Tuotekoodi
ST2012
Tuotekategoria
Avainsanat

Simplehuman roska-astiat soveltuvat hyvin korkeiden kävijämäärien kohteisiin, kuten hotellien aulatiloihin, ostoskeskuksiin, ravintoloihin, lentokentille ja terveydenhuoltokohteisiin.

Valikoimien suurikokoiset, avoimet ”Bullet” -roska-astiat sopivat erinomaisesti aulatiloihin ja yleisövessoihin, pienemmät lajitteluroskikset ja poljinroskikset toimistoihin ja hotellihuoneisiin sekä automaattiset roska-astiat esimerkiksi terveydenhuoltokohteisiin. Lisäksi valikoimista löytyy Simplehuman LED-valaistut meikkipeilit hotellien kylpyhuoneisiin.

Tamsale on Simplehuman maahantuoja Suomessa – pyydä tarjous projektiisi sopivista tuotteista.