Wuoma

WC-paperiteline kahdelle rullalle, pähkinä

Wuoma

WC-paperiteline kahdelle rullalle, pähkinä

Wuoma Jehkas, wc-paperiteline kahdelle rullalle, 100203, 140 x 255 x 140 mm, puinen, pähkinäviilu – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 100203

Tuotteen mitat: korkeus 140 mm, leveys 255 mm ja syvyys 140 mm.

Kaunis Jehkas wc-paperiteline tarjoaa helppoutta ja käytännöllisyyttä. Sen puuviiluinen kansi nousee vaivattomasti ylös, mahdollistaen uusien rullien nopean vaihdon. Tämä toiminnallisuus tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon niin yksityisiin kuin julkisiin wc- ja kylpyhuonetiloihin.

Jehkas on suunniteltu kestämään vaativissakin ympäristöissä. Tämä taataan ristiin laminoiduilla, taivutetuilla ja erikoislakatuilla aidoilla puuviiluilla, jotka varmistavat tuotteen pitkäikäisyyden. Sen lisäksi, että se on kestävä ja tyylikäs, se edustaa myös ympäristöystävällistä vaihtoehtoa. Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa, käyttäen lähtökohtaisesti luonnonmateriaaleja. Valmistusprosessissamme painotetaan erityisesti materiaalihukan minimoimista.

Valittavissa on useita laadukkaita materiaaleja ja värejä, kuten tammi, saarni, koivu ja pähkinä. Telineen mitat (140 x 255 x 140 mm) on suunniteltu sopimaan erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin. Suunnittelija Visa Meisalmi on luonut tuotteen, joka yhdistää käytännöllisyyden ja esteettisyyden saumattomasti. Tuotteen selkeä muotoilu ja huolella valitut yksityiskohdat tekevät siitä aikaa kestävän valinnan.

Jehkas wc-paperiteline on täydellinen esimerkki siitä, miten käytännöllisyys ja kauneus voivat sulautua yhteen. Olipa kyseessä moderni kylpyhuone kotona tai vilkas julkinen tila, Jehkas täyttää tarpeet ja ylittää odotukset. Sen ainutlaatuinen suunnittelu ja huolella valitut materiaalit tekevät siitä erinomaisen lisän minkä tahansa tilan sisustukseen.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Wuoma
Tuotekoodi
100203
Väri
Pähkinä
Materiaali
Puu
Tuotekategoria
Avainsanat

Vuoma on saamea ja tarkoittaa tunturien välistä pitkää ja loivaa jokilaaksoa. Suomen kaunis luonto ja perinteinen skandinaavinen muotoilu ovat olleet Wuoman tuotteiden lähtökohtia ja innoittajia.

Wuoman tuotteet ovat huolellisesti suunniteltuja, ekologisia kylpyhuonevarusteita, joissa on haluttu yhdistää moderni suunnittelutyö ja perinteinen suomalainen puu- ja metallityöosaaminen. Tuotteissa yhdistyy tyyli ja tuotteiden ekologinen elinkaari. WUOMAn tuotteet on palkittu kansainvälisesti, ja kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

Tuotteet tulossa sivuillemme! Tutustu sillä välin valikoimaan valmistajan sivuilla.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.