Brabantia Touch Bin -roska-astioiden ”Soft Touch” -avaus ja sulkeutumismekanismi toimii kätevästi kevyellä käden kosketuksella. Astian erityinen saranointimekanismi tekee kannen avautumisesta lähes äänettömän. Brabantia Touch Bin roska-astian kansiosa on irroitettavissa ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Irroitettavan kansiosan ansiosta roskapussit on helppo vaihtaa.

Erillisessä muovisessa sisäastiassa on pieniä ilma-aukkoja, mikä helpottaa huomattavasti täyden roskapussin vetämistä ulos astiasta ja vankan kantokahvan avulla roska-astia on helppo siirtää paikasta toiseen. Astian pohjassa on muovinen kehys, joka suojaa lattiaa. Touch Bin roska-astioihin on Brabantialta saatavissa myös täydellisesti yhteensopivia roskapusseja.

Brabantia Touch Bin, 60 L

Brabantia Touch Bin -malliston tilavin, 60 litran roska-astia. Suuri suuaukko helpottaa jätteiden hävittämistä. Korkeus 70,5 cm.

Lue Lisää
Brabantia Touch Bin, 45 L, 390821 Brilliant steel
Brabantia Touch Bin, 45 L

Brabantia Touch Bin tilavalla 45 litran kapasiteetilla. Mallista löytyy useita eri värejä ja se soveltuu hienosti esimerkiksi aulatiloihin. Korkeus 75 cm.

Lue Lisää
Brabantia Touch Bin, 40 L, useita värejä

Brabantia Touch Bin suurella 40 litran tilavuudella on tilaa säästävän muotoilunsa (tasainen tausta) ansiosta helppo asettaa lähelle seinäpintaa. Korkeus 72,7 cm.

Lue Lisää
Brabantia Touch Bin New, 30 L

Brabantia Touch Bin, 30 litraa. Mallista löytyy useita eri värejä – esimerkiksi kokonaan musta. Korkeus 72 cm.

Lue Lisää
Brabantia Touch Bin, 25 L, suorakulmainen

Brabantia Touch Bin 25 litran tilavuudella, jossa tilaa säästävä suorakulmainen muotoilu ja hyvin kevyellä painalluksella toimiva kansi. Korkeus 73 cm.

Lue Lisää
Brabantia Touch Bin, 10 L, suorakulmainen

Brabantian 10 litrainen Touch Bin menee suorakulmaisen muotonsa ansiosta kiinni seinän vierustaan. Voidaan asentaa seinään tai tason päälle. Korkeus 39,2 cm, leveys 27,3 cm ja syvyys 21 cm.

Lue Lisää
Brabantia Touch Bin, 3 L, seinään, useita värejä

Brabantia Touch Bin 3 litran tilavuudella, seinään asennettava. Useita värejä. Halkaisija 18,5 cm ja korkeus 27,8 cm.

Lue Lisää