Dan Dryer käsienkuivaajat on suunniteltu erityisesti julkisiin wc-tiloihin, missä tuotteiden tulee kestää usein toistuvaa ja ajoittain kovaakin käyttöä, ollen samalla helppoja huoltaa.

 

Dan Dryer Björk käsienkuivaaja, musta / musta kansi
Dan Dryer Björk käsienkuivaaja 3006, musta

Muotoilupalkittu ja tehokas käsienkuivaaja Dan Dryeriltä. Tyylikkääseen mustaan pintaan on saatavissa kansiosa kuudella eri pintavaihtoehdolla, joten tuote on helposti yhdistettävissä eri värimaailmoihin.

Lue Lisää
Dan Dryer Björk käsienkuivaaja, valkoinen, kansi geo white
Dan Dryer Björk käsienkuivaaja 3000, valkoinen

Muotoilupalkittu ja tehokas käsienkuivaaja Dan Dryeriltä. Tyylikkääseen valkoiseen pintaan on saatavissa kansiosa kuudella eri pintavaihtoehdolla, joten tuote on helposti yhdistettävissä eri värimaailmoihin.

Lue Lisää
Dan Dryer Björk käsienkuivaaja 3002, RAL-väreissä

Muotoilupalkittu ja tehokas käsienkuivaaja Dan Dryeriltä. Runko on saatavissa eri RAL-väreissä ja kansiosa kuudella eri pintavaihtoehdolla, joten tuote on helposti yhdistettävissä eri värimaailmoihin.

Lue Lisää
Dan Dryer Turbo 246 käsienkuivaaja, valkoinen
Dan Dryer Turbo käsienkuivaaja 246, valkoinen

Kosketusvapaa ja kompakti Dan Dryer Turbo 246 käsienkuivaaja on erittäin hygieeninen ja huoltoystävällinen käsienkuivaaja. Kuivausaika vain 10-15 sekuntia.

Lue Lisää
Dan Dryer Turbo 246 käsienkuivaaja, hiottu ruostumaton teräs
Dan Dryer Turbo käsienkuivaaja 247, hiottu ruostumaton teräs

Kosketusvapaa ja kompakti Dan Dryer Turbo 247 käsienkuivaaja on erittäin hygieeninen ja huoltoystävällinen käsienkuivaaja. Kuivausaika vain 10-15 sekuntia. Materiaali hiottu ruostumaton teräs.

Lue Lisää
Dan Dryer 280 käsienkuivaaja, hiottu ruostumaton teräs
Dan Dryer 280 Design käsienkuivaaja, hiottu ruostumaton teräs

Erittäin vankka ja vandalismin kestävä käsienkuivaaja kaikenlaisiin julkisiin wc-tiloihin. Yhdistää tehokkuuden, hygieenisyyden ja kestävyyden tyylikkääseen ulkoasuun.

Lue Lisää
Dan Dryer 291 Design käsienkuivain, RAL-väreissä

Vankka ja vandalismia kestävä käsienkuivain julkisiin wc-tiloihin. Tilattavissa eri RAL-väreissä. Hygieeninen ja huoltoystävällinen käsienkuivain 5 vuoden takuulla.

Lue Lisää