1946 perustettu belgialainen Deknudt Mirrors on yksi Euroopan vanhimmista ja suurimmista peilivalmistajista, joka valmistaa korkealaatuiset peilit tehtaillaan Euroopassa. Valikoimista löytyy paljon vakiona niin koristepeilejä kuin kylpyhuoneen kosteuteen ja kuumuuteen sopivia peilejä.

Deknudt Mirrors tarjoaa projekteja varten myös räätälöityjä peilejä missä tahansa muodossa, mitassa, kuviolla (esim. yrityksen logolla), osittain läpinäkyvällä pinnalla sekä esimerkiksi valaistuksella, lämmityksellä (huurtumisen esto) ja sensoritoiminnolla.

7 vuoden takuu Euroopassa valmistettujen peilien hopeoinnille ja koristeluille kertoo Deknudt Mirrors:in korkeasta laadusta. Maailmalla peilien laatuun luottavat muun muassa Marriot, Hilton ja Kempinski -hotellit sekä useat risteilijäalukset.

Pyydä meiltä tarjous projektiisi sopivasta peilistä – vakiovalikoimista, vakiovalikoimista sopivaan mittaan teetettynä tai toiveiden mukaan räätälöitynä.

Kylpyhuoneen peili, LED-valaistu, B. Light.1 2802.194 – vakiomitta 70×70 cm

B. Light.1 -peilin käytännöllinen LED-valaistus helpottaa niin parranajoa kuin meikin luomista. Energiatehokkaat LED-valot voivat jopa valaista pienen kylpyhuoneen.

Lue Lisää