Liikuteltavat HEWI tukikaiteet ja suihkuistuimet voidaan poistaa hetkessä ilman työkaluja ja tilalle asettaa tyylikäs ja huomaamaton peitekilpi. Ratkaisuilla voidaan varautua helposti tulevaisuuden esteettömyystarpeisiin.

Kuka tahansa voi helposti lisätä tilaan istuimen ja tukikaiteet tarpeen vaatiessa. Hotellien kylpyhuoneista saadaan Mobile-ratkaisun avulla nopeasti tyylikäs esteetön kylpyhuone ja haluttaessa istuin sekä tukikaiteet voidaan poistaa ja asettaa tilalle siistit peitelevyt. Katso ero yllä olevista kahdesta kuvasta (vasemmalla istuin ja tukikaide, oikealla peitekilvet).

Kodeissa ratkaisuilla voidaan valmistautua joustavasti tulevaisuuteen asentamalla seinään seinäkiinnikkeet ja niiden päälle peitekilvet. Myöhemmin asukas voi itse laittaa istuimen ja tukikaiteen paikalleen – nopeasti ja ilman työkaluja.

Huomioithan, että tukikaiteet ja suihkuistuimet tulee aina kiinnittää runkotolppiin, jos kyseessä on kipsilevyseinä.

HEWI Mobile saranoitu tukikaide, Warm Touch

HEWI Mobile tukikaidetta varten seinään kiinnitetään seinäkiinnityslevy. Levyyn voidaan kiinnittää joko HEWI Mobile -tukikaide tai peitekilpi. Näin tila saadaan helposti muunnettua esteettömäksi tilaksi, ilman työkaluja.

Lue Lisää