simplehuman-logoSimplehuman roska-astiat soveltuvat hyvin korkeiden kävijämäärien kohteisiin, kuten hotellien aulatiloihin, ostoskeskuksiin, ravintoloihin, lentokentille ja sairaaloihin. Tamsale on simplehuman maahantuoja Suomessa – pyydä tarjous projektiisi sopivista tuotteista.

simplehuman CW 2053, 45 L poljinroskis, musta rst

Simplehuman 45 litran musta poljinroskis, jossa kannessa kromattu reunus ja kromattu poljinosa.

Lue Lisää
Simplehuman CW2059 lajitteluastia 66 L (33+33L)

Tyylikäs ja tilava 66 L lajitteluastia, jossa on kaksi 33 litran sisäastiaa kierrätystä varten. Tilaa säästävä muotoilu ja sopii hyvin tiloihin, joissa kävijämäärät ovat korkeat. Päältä avoin.

Lue Lisää
Avoin roska-astia simplehuman CW1469, 80 litraa

Avoin roska-astia, isolla 80 litran tilavuudella. Sopii hyvin korkeiden kävijämäärien kohteisiin, kuten hotellien aulatiloihin, ravintoloihin, lentokentille ja sairaaloihin.

Lue Lisää
simplehuman CW1407 avoin roska-astia ”Bullet”, 60 L

Simplehuman 60 L ”Bullet”-roska-astia soveltuu suurempien roskamäärien keräämiseen erityisesti julkisissa tiloissa. Korkeus 76,1 cm.

Lue Lisää
simplehuman CW1479 avoin roska-astia ”Bullet”, 60 L, ruusukulta

Simplehuman 60 L ”Bullet”-roska-astia soveltuu suurempien roskamäärien keräämiseen erityisesti julkisissa tiloissa. Tyylikäs ruusukultainen pinta. Korkeus 76,1 cm.

Lue Lisää
simplehuman cw1468, puolipyöreä ”Bullet” roska-astia, 60 L

Simplehuman puolipyöreä ”Bullet”-roska-astia on helppo asettaa aivan seinän viereen sen muotoilun ansiosta. Tilavuus 60 L.

Lue Lisää
simplehuman CW1467 avoin roska-astia, kapea ”slim”-malli, 50 L

Simplehuman 50 litran avoin roska-astia. Kapea ”slim”-malli sopii hiukan pienempäänkin tilaan, jossa tarvitaan kuitenkin suuren kapasiteetin roskista.

Lue Lisää
simplehuman cw1442 roska-astia heilurikannella, 55 L

Simplehuman Swing -heilurikannellisen roskiksen kansiosa siirtyy kevyesti sivuun ja palautuu äänettömästi takaisin paikoilleen. Tilavuus 55 L.

Lue Lisää
simplehuman CW1470 lajitteluastia, 20 L

Simplehuman 20 litran lajitteluastia. Irrotettavan kansiosan alla on kaksi 10 litran erillistä jäteastiaa. Sopii hyvin esimerkiksi hotellihuoneisiin tai toimistoihin.

Lue Lisää
simplehuman CW1225 avoin roskakori, 10 litraa

Avoin paperikori irrallisella sisäastialla. Tilavuus 10 litraa.

Lue Lisää
Lajitteluastia simplehuman CW2025, 58 litraa, poljinkansi

Kantikas lajitteluastia suurella 58 litran tilavuudella ja polkimella avautuvalla kannella. Nanohopealla käsitelty matttateräksinen pinta hylkii sormenjälkiä ja bakteereita.

Lue Lisää
Lajitteluastia simplehuman CW1830, 30/16 litraa, poljinkansi

Kantikas lajitteluastia 30/16 litran tilavuudella ja polkimella avautuvalla kannella. Sisällä on kaksi muovista astiaa lajittelua varten.

Lue Lisää
simplehuman CW1810 poljinroskis, 30 L

Roska-astian voi asettaa aivan seinän viereen ja kansi mahtuu silti vapaasti aukeamaan. Kansi sulkeutuu itsestään hitaasti ja äänettömästi.

Lue Lisää
Simplehuman CW1833 poljinroskis, 10 L, puolipyöreä

Puolipyöreä poljinroskis 10 litran tilavuudella. Asettuu seinää vasten, kannen liikkuessa kuitenkin vapaasti. Runko ja poljinosa ruostumatonta terästä.

Lue Lisää
Poljinroskis simplehuman CW1834CB, 6 L, puolipyöreä

Pieneen tilaan hyvin mahtuva poljinroskis, puolipyöreän muotonsa ansiosta. Tilavuus 6 litraa. Runko ja poljinosa ruostumatonta terästä. Sisällä irrotettava muovinen sisäastia.

Lue Lisää
Poljinroskis simplehuman CW1852CB, 4,5 L

Kompakti poljinroskis pieniin wc-tiloihin. Tilavuus 4, 5 litraa. Runko ja poljinosa ruostumatonta terästä. Sisällä irrotettava muovinen sisäastia.

Lue Lisää
simplehuman CW1854CB poljinroskis, 3 L

Simplehuman 3 litran poljinroskis pieneen tilaan ja vähäisemmille roskamäärille. Roskiksessa on laadukas poljinmekanismi ja helppohoitoinen pinta.

Lue Lisää
simplehuman CW2035 lajitteluroskis, 58 L, ruusukulta

Simplehuman lajitteluroskis ruusukultaisella teräspinnalla ja 58 L (24+34 L) litran tilavuudella.

Lue Lisää
simplehuman CW2033 poljinroskis, 55 L, ruusukulta

Simplehuman poljinroskis ruusukultaisella teräspinnalla ja 55 litran tilavuudella.

Lue Lisää
simplehuman CW2034 poljinroskis, 45 L, ruusukulta

Simplehuman poljinroskis ruusukultaisella teräspinnalla ja 45 litran tilavuudella.

Lue Lisää
simplehuman CW1388 kantikas poljinroskis, 45 L, ruusukulta / valkoinen

Simplehuman:in kantikas 45 litran poljinroskis, jossa astia valkoista muovia ja roskapussin reunoja peittävä kaulus sekä poljinosa ruostumatonta terästä ruusukultaisena.

Lue Lisää
simplehuman CW2032 poljinroskis, 30 L, ruusukulta

Simplehuman poljinroskis ruusukultaisella teräspinnalla ja 30 litran tilavuudella.

Lue Lisää
simplehuman ST2012 puolipyöreä roska-astia sensoriavauksella, 45 L, ruusukulta

Simplehuman uutuus – 45 litrainen puolipyöreä roska-astia ruusukultaisella pinnalla. Sensorilla toimiva kansi aukeaa kädenheilautuksella ja menee itsestään kiinni hetken päästä.

Lue Lisää
simplehuman BT1080 meikkipeili, ”TRU-LUX” LED-valaistus, 5x, ladattava

Simplehuman BT1080 meikkipeili syttyy ja sammuu automaattisesti tullessasi peilin eteen. Peilin ”TRU-LUX” -valaisutapa simuloi luonnollista auringonvaloa. 5x suurennos. USB-laturilla ladattava.

Lue Lisää
simplehuman ST3004 meikkipeili, “TRU-LUX” LED-valaistus, 10x, ladattava

Meikkipeili 10-kertaisella suurennoksella silmämeikkien ja kulmien viimeistelyyn. Syttyy ja sammuu automaattisesti tullessasi peilin eteen. “TRU-LUX” -valaisutapa simuloi luonnollista auringonvaloa. Ladattava.

Lue Lisää
simplehuman BT1029 saippua-annostelija, 3 eri pesuaineelle

Simplehuman BT1029 saippua-annostelija 3 eri pesuaineelle vähentää pesuhuoneen ”pullomerta” ja pitää pesuaineet, kuten shampoon, hoitoaineen ja saippuan käden ulottuvilla.

Lue Lisää