Sisustuspeilit, kylpyhuoneen peilit ja rst-peilit

Frostin vakiovalikoiman mustat ja valkoiset sisustuspeilit yhdessä Deknudt Mirrorsin laajojen ja räätälöitävissä olevien peilivalikoimien kanssa tarjoavat ratkaisun kaikkiin projektitarpeisiin. Valikoimistamme löydät myös kestävät rst-peilit kohteisiin, joissa peilin tulee olla mahdollisimman kestävä. Korkeakiillotetut rst-peilit valmistetaan projektia varten sopivassa mitassa.

1946 perustettu belgialainen Deknudt Mirrors on yksi Euroopan vanhimmista ja suurimmista peilivalmistajista, joka valmistaa korkealaatuiset peilit tehtaillaan Euroopassa. Valikoimista löytyy paljon vakiona niin koristepeilejä kuin kylpyhuoneen kosteuteen ja kuumuuteen sopivia peilejä.

Deknudt Mirrors tarjoaa projekteja varten myös räätälöityjä peilejä eri muodossa, mitassa, kuviolla (esim. yrityksen logolla), osittain läpinäkyvällä pinnalla sekä esimerkiksi valaistuksella, lämmityksellä (huurtumisen esto) ja sensoritoiminnolla.

7 vuoden takuu Euroopassa valmistettujen peilien hopeoinnille ja koristeluille kertoo Deknudt Mirrors:in korkeasta laadusta. Maailmalla peilien laatuun luottavat muun muassa Marriot, Hilton ja Kempinski -hotellit sekä useat risteilijäalukset.

Pyydä meiltä tarjous projektiisi sopivasta peilistä – vakiovalikoimista, vakiovalikoimista sopivaan mittaan teetettynä tai toiveiden mukaan räätälöitynä.

Katso lisää: