Geesa

Suihkuhylly 350 mm, harjattu metallimusta

Geesa

Suihkuhylly 350 mm, harjattu metallimusta

Geesa Shift suihkuhylly, 919914-07, 350 x 77 x 70 mm, harjattu metallimusta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 919914-09

Geesa Shift Black -sarjan suihkuhyllyssä on tasapainossa käytännöllisyys ja muotoilu. Hyllyssä on riittävästi tilaa tärkeimpien suihkutuotteiden säilyttämiseen. Alusta on tasainen ja pitää pullot pystyssä samalla, kun vesi pääsee valumaan helposti sille tarkoitetusta raosta.

Shift-tuotesarja on Geesan premium-tason kylpyhuonetarvikekokoelma, joka on suunniteltu yhteistyössä VanBerlo-suunnittelutoimiston kanssa. Erilaisten värien, viimeisteltyjen materiaalien ja jopa 3D-kuvioiden valikoima mahdollistaa sen, että jokainen kylpyhuone voidaan suunnitella oman vision mukaan viimeistä yksityiskohtaa myöten.

Shiftin ajaton ja ikoninen muotoilu yhdessä mattaharjattu metallimustan viimeistelyn kanssa viimeistelee modernin kylpyhuoneen ilmeen. Vaakasuora raitakuvio esimerkiksi koukuissa ja wc-rullan pidikkeessä tuovat valikoimaan yksilöllistä tyyliä.

Leveys: 350 mm
Korkeus: 70 mm
Syvyys: 77 mm
Reikäväli: 24 mm
Väri: harjattu metallimusta
Asennustyyppi: ruuvit

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Geesa
Tuotekoodi
919914-09
Väri
Musta
Tuotekategoria
Avainsanat

Geesa on toiminut laadukkaiden kylpyhuonetarvikkeiden valmistajana jo 130 vuotta. Yritys perustettiin vuonna 1885 ja nykyisin Hollannin markkinajohtaja myy tuotteitaan 65 maassa ympäri Eurooppaa. Geesan referenssit sisältävät lukuisia hotelleja ja risteilijöitä ympäri maailmaa.

Saat meiltä projektiisi kaikki alla olevan Geesa-tuotekuvaston tuotteet.