Valaistujen peilien asiantuntija

Valaistuilla peileillä voidaan synnyttää projektiin juuri halutunlainen tunnelma. Nyt voit valita projektisi peileille haluamasi tyylin, valaistustyypin sekä lisäominaisuudet Speho-tuotekuvastosta. Tarkista meiltä vain haluamasi mallin minimitilausmäärä sekä kerro haluatko lisätä peileihin huurtumiseneston, suurentavan meikkipeilin, kosketussensorin, logon tai jonkin neljästä muusta lisävaihtoehdosta – rakennetaan yhdessä juuri projektisi tarpeita palvelevat peilit. Speho-malliston peilit voidaan kustomoida myös haluttujen mittojen mukaan.

Spehon valaistut peilit ovat täydellinen yhdistelmä suunnittelua, innovaatiota ja toiminnallisuutta yhdessä tuotteessa. Speholla on peilien valmistamisesta yli 25 vuoden kokemus, oma sisäinen tutkimus- ja kehitysosasto sekä omat valmistuslaitokset Espanjassa. Yritys on keskittynyt palvelemaan erityisesti hotelliprojektien tarpeita.

Speho tarjoaa projekteihin toivotuin ominaisuuksin räätälöityjä valaistuja peilejä, joissa on käytetty uusinta teknologiaa ja elektroniikkaa. Laadukkaissa ja näyttävissä peileissä yhdistyvät tunteisiin vetoava vaikutelma, korkealuokkaiset materiaalit ja LED-valaistuksen suorituskyky, jonka takaa viimeisin Samsung LED-teknologia.

Spehon valmistus-, varastointi- ja jakelulaitokset sijaitsevat Valenciassa, Espanjassa, jossa uusia tuotteita innovoidaan ja suunnitellaan testilaboratorioissa todellisten käyttäjien kanssa sekä varmistetaan tuotteiden laatu useilla erilaisilla testeillä. Kaikki peilit on sertifioitu korkeimpien laatu- ja turvallisuusstandardien mukaisesti ja tuotteilla on 5 vuoden takuu.