Speho

Speho Goya LED-peili, epäsuora valaistus

Speho

Speho Goya LED-peili, epäsuora valaistus

Anodisoitu tai mattamusta sivuprofiili. Mitat 800 x 800/1000/1200 mm. Suurentavalla peilillä (kuvassa) tai ilman. Väri mitat ja lisäominaisuudet määritettävissä.

Tuotekoodi: Speho Goya - määritettävissä

Speho Goya kokoelma tarjoaa peilejä, joissa on koristeelliset sivuprofiilit, jotka heijastavat valoa peilin ylä- ja alaosasta. Tämä luo miellyttävän ympäristövalaistuksen, joka luo tunnelmaa ja tekee peilistä toiminnallisen sekä esteettisesti miellyttävän.

Goya-kokoelman peilit ovat saatavilla sekä suurentavalla peilillä (kuvassa) että ilman. Suurentava peili on erinomainen lisäominaisuus, joka tekee tarkkuutta vaativista tehtävistä, kuten meikkaamisesta tai parranajosta, helpompaa.

Rakenna alla olevan tuotekortin avulla täydellinen peili halutulla värillä, mitoilla sekä lisäominaisuuksilla. Autamme mielellämme!

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Speho
Tuotekoodi
Speho Goya - määritettävissä
Muoto
Kantikas
Peilityyppi
LED-peilit
Valaistus
Epäsuora valaistus
Väri
Alumiini, Musta
Tuotekategoria

Valaistujen peilien asiantuntija

Valaistuilla peileillä voidaan synnyttää tilaan juuri halutunlainen tunnelma. Huippulaadukasta Samsung LED-teknologiaa hyödyntäviin Speho LED-peileihin voit valita haluamasi tyylin, suoran valaistuksen tai epäsuoran valaistuksen, sekä halutut lisäominaisuudet.

Mallista riippuen, lisäominaisuutena on saatavissa mm. huurtumisenesto, integroitu suurentava meikkipeili valaistuksella tai ilman, kosketussensori, laser- tai taustavalaistu logo, säädettävä valaistuksen voimakkuus ja säädettävä värilämpötila, eli valaistuksen värisävy. Speho-malliston peilit voidaan kustomoida myös haluttujen mittojen mukaan.

Spehon valaistut peilit ovat täydellinen yhdistelmä suunnittelua, innovaatiota ja toiminnallisuutta yhdessä tuotteessa. Speholla on peilien valmistamisesta yli 25 vuoden kokemus, oma sisäinen tutkimus- ja kehitysosasto sekä omat valmistuslaitokset Espanjassa. Yritys on keskittynyt palvelemaan erityisesti hotelliprojektien tarpeita.

Speho tarjoaa projekteihin toivotuin ominaisuuksin räätälöityjä valaistuja peilejä, joissa on käytetty uusinta teknologiaa ja elektroniikkaa. Laadukkaissa ja näyttävissä peileissä yhdistyvät tunteisiin vetoava vaikutelma, korkealuokkaiset materiaalit ja LED-valaistuksen suorituskyky, jonka takaa viimeisin Samsung LED-teknologia.

Spehon valmistus-, varastointi- ja jakelulaitokset sijaitsevat Valenciassa, Espanjassa, jossa uusia tuotteita innovoidaan ja suunnitellaan testilaboratorioissa todellisten käyttäjien kanssa sekä varmistetaan tuotteiden laatu useilla erilaisilla testeillä. Kaikki peilit on sertifioitu korkeimpien laatu- ja turvallisuusstandardien mukaisesti ja tuotteilla on 5 vuoden takuu.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.