Tämä on Tamsale Oy:n henkilötietolain (1999/523) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuojaseloste.

Laadittu 23.5.2018. Viimeisin muutos 23.5.2018

Rekisterinpitäjä

Tamsale Oy
Papinkatu 21
33200 TAMPERE

y-tunnus: 0488938-8

Yhteydenotot

Jos teillä on kysyttävää henkilötietojenne käsittelystä, haluatte nähdä itseänne koskevat tallennetut tiedot tai poistaa tietonne järjestelmästämme, voitte ottaa yhteyttä sähköpostitse: tampere@tamsale.fi.

Käyttäjän suostumus

Huomioittehan, että tilaamalla tuotteitamme tai tilaamalla uutiskirjeemme, annatte suostumuksenne tietojenne tallennukseen. Toimitettujen tilausten osalta tiedon säilytysvelvoite määräytyy kirjanpitolain (1997/1336 § 10) mukaisesti.

Kerätyt henkilötiedot

Tamsale Oy kerää ja käsittelee henkilötietojanne kun teette tilauksen sähköpostilla, puhelimitse tai verkkosivustomme yhteydenottolomakkeen kautta tai tilaatte uutiskirjeemme. Keräämme tietoja vierailustanne verkkosivustollamme Google Analytics -evästeen avulla. Lisätietoja evästeistä löydätte tämän tietosuojaselosteen lopusta.

Henkilötietoja käytetään asiakaspalvelun ja liiketoiminnan toteuttamiseen ja kehittämiseen; tilausten toimitukseen, käsittelyyn ja arkistointiin sekä kohdennetun sisällön ja markkinoinnin tarkoituksiin.

Kuka voi käyttää henkilötietojanne

Tamsale Oy:n työntekijöillä ja Tamsale Oy:n toimeksiannosta ja lukuun toimivien alihankkijoiden ja yhteistyökumppanien työntekijöillä on oikeus käyttää henkilötietoja eri käyttöoikeustasojen mukaisesti työtehtävän edellyttämällä tavalla.

Henkilö- ja käyttäjätietojen suojaus

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta on huolehdittu asianmukaisella tavalla kolmansien osapuolien toimesta.

Tamsale Oy:n järjestelmissä joihin tieto on tallennettu, on eri käyttäjätasoja, joten käyttäjä saa työtehtävänsä edellyttämän ylläpito- tai selausoikeuden tietoihin. Kullakin määritellyllä käyttäjällä tai käyttäjäryhmällä on oma käyttäjätunnus ja salasana.

Evästeet

Eväste eli cookie on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin pyytää saada tallentamaan tietokoneelle (ml. mobiililaitteet) vierailijan tunnistamiseksi verkkosivustolla. Evästeiden avulla palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi sekä analysoida sivustonsa käyttöä.

Käyttäjä voi torjua evästeiden käytön käyttämänsä selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan verkkopalvelun käytön lopetuksen jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät toiminnot voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymistä toimiakseen.

Evästeet tamsale.fi sivustolla

Käytämme Google Analytics -ohjelmaa kerätäksemme tietoja siitä, miten sivustoa käytetään. Tietojen avulla pyrimme saamaan käsityksen siitä, mitä sivuston käyttäjät haluavat ja miten voimme parhaiten antaa käyttäjille heidän tarvitsemiaan tietoja.

Käyttäessänne www.tamsale.fi sivustoa annatte suostumuksenne, että voimme käyttää evästeitä edellä mainituin tavoin.

TIETOJEN SIIRTO EU:N ULKOPUOLELLE

Henkilötiedot on tallennettu kolmansien osapuolien palvelimille, jotka sijaitsevat EU:ssa tai EU:n ulkopuolella.