Tuotekuvastot

Kuvastojen kaikki tuotteet ovat käytössä projektiasi varten. Lähes kaikki Wagner-Ewar, d line ja Dan Dryer -valikoimien tuotteet ovat saatavissa vakiopintojen lisäksi mihin tahansa RAL-standard -väriin pulverimaalattuna. Voimme myös toimittaa tuotteita erikoismitoissa – ota yhteyttä.

Tamsale Brand Catalog

DAN DRYER

Tanskalainen Dan Dryer on tunnettu laadukkaista saniteettitilojen tuotteistaan, jotka on suunniteltu

kestämään käyttöä julkitiloissa. Kuten useasti muotoilupalkittu Dan Dryer BJÖRK -sarja, myös uusin LOKI-tuotesarja on suunniteltu yhteistyössä tanskalaisen suunnittelutoimisto VE2:n kanssa.

Dan Dryer LOOKBOOK tarjoaa inspiraation lisäksi esimerkkejä tuotteiden kustomointimahdollisuuksista. Esimerkiksi brändi-ilmeen ohjeistuksen mukaisilla käsidesiannostelijoilla voidaan luoda upea säväys yritysten toimitiloihin.

Muotoilupalkitut Dan Dryer Björk lastenhoitotasot ovat saatavissa mustana, valkoisena ja RAL CLassic -värissä.

D LINE

d line on tanskalainen, vuonna 1971 perustettu kylpyhuonevarusteita ja rakennusheloja valmistava yritys. Pääsuunnittelija on arkkitehtuurin professori Knud Holscher. Kaikki d line tuotteet on valmistettu haponkestävästä ruostumattomasta teräksestä, AISI 316, joka on kestävin mahdollinen muokattavissa oleva teräslaatu.

Tuotteita on saatavissa käsin hiottuna ja harjattuna (rst), kiillotettuna teräksenä, jauhemaalattuna RAL-sävyyn 9005 Black sekä PVD-käsiteltynä rosterina (värit; kupari, messinki ja hiilenmusta ”charcoal”).

Pebble by BIG

d line on suunnitellut yhteistyössä Bjarke Ingels Groupin, BIGin kanssa Pebble by BIG -tuotesarjan. Kokoelma sisältää kylpyhuonetarvikkeiden lisäksi niihin sopivat ovihelat. Kuten aiemmin Arne Jacobsenin ja Knud Holscherin kanssa, d linen suunnitteluyhteistyö BIGin kanssa tähtäsi kestävän design-klassikon luomiseen.

FROST

Tanskalaisen Frostin valikoimista löydät tyylikkäitä kylpyhuonetarvikkeita, rakennusheloja ja sisustustarvikkeita, kuten peilejä, useassa värissä. Käytössäsi on alla olevan Frost-tuotekuvaston koko valikoima projektiasi varten.

Frost kylpyhuonetarvikekuvastosta löydät monipuolisen valikoiman kylpyhuonetarvikkeita yhdeksällä eri pintavaihtoehdolla.

Frost Care Collection -kuvasto tarjoaa upeita vaihtoehtoja esteettömiin tiloihin.

GEESA

Geesa on toiminut laadukkaiden kylpyhuonetarvikkeiden valmistajana jo yli 130 vuotta. Nykyisin Hollannin markkinajohtaja myy tuotteitaan 65 maassa ympäri Eurooppaa.

Geesa Shift on upea kylpyhuonetarvikesarja usealla viimeistelyllä niin värien kuin kuvioinnin osalta. Shift-sarjan ikonisen ja minimalistisen muotokielen on suunnitellut VanBerlo. Sarjan tuotteissa yhdistyy ajaton muotokieli ja mahdollisuus luoda yksilöllisiä, viimeisteltyjä tiloja.

Geesa Frame Collection on tyylikäs kylpyhuonetarvikesarja, joka sopii myös pienempiin tiloihin. Tuotteet on helppo ja nopea asentaa. Tuotteiden kierrätettävissä muovisissa sisäosissa on kumiset ”värinän estäjät” ja ne sopivatkin hyvin esimerkiksi risteilijäkäyttöön. Sisäosan vaihtamalla on helppo päivittää tilojen ilmettä toisiin väreihin.

Geesan referenssit sisältävät lukuisia hotelleja ja risteilijöitä ympäri maailmaa.

GENWEC

Genwec-valikoimat sisältävät monipuolisesti julkitilojen varusteita wc-tiloihin ja kylpyhuoneisiin. Meiltä saat projektiisi alla olevan Genwec-kuvaston kaikki tuotteet.

Tutustu myös erilliseen Genwec-kylpyhuonetarvikekuvastoon, jossa mukana viimeisimmät uutuudet, kuten Nimbus ja Pompei -tuotesarjojen mustat kylpyhuonetarvikkeet.

HEWI

HEWI:lle on kunnia-asia luoda esteettömistä tiloista esteettisiä ja toimivia. Saksan terveydenhuoltosektorin markkinajohtaja on keskittynyt valmistamaan korkealuokkaisia esteettömien tilojen varusteita, jotka ottavat huomioon niin säädökset, käyttäjien tarpeet, mukavuuden kuin tyylin. Kylpyhuonevarusteiden lisäksi HEWI:ltä löytyy laaja valikoima rakennusheloja, erinomaisella hinta-laatusuhteella.

Kylpyhuonetarvikkeiden lisäksi HEWI tarjoaa laajan valikoiman korkealuokkaisesta polyamidista valmistettuja rakennusheloja, kuten kalustevetimiä.

Päiväkoteihin ja kouluihin HEWI:ltä löytyy kattava valikoimia wc-tilojen varusteita iloisissa väreissä.

HEWI Warm Touch -tuotteiden kromatulta teräkseltä näyttävä, mutta pintamateriaaliltaan polyamidia oleva pinta on lämmin koskettaa ja siten kylmää terästä miellyttävämpi kosketuspinta kenelle tahansa, etenkin ihmisille joilla on käsissä kylmäherkkyyttä.

Warm Touch -sarjasta löytyy myös Hewi Mobile siirreltävät tukikaiteet ja suihkuistuimet. Tilalle voidaan vaihtaa kätevästi peitekilpi.

Tästä saat vielä ladattua kätevän HEWI-värikartan.

JVD

Ranskalainen JVD on valmistanut tuotteita julkitiloihin ja hotelleihin yli 35 vuoden ajan . Alla JVD hotellituotteet-kuvasto.

NICHBA DESIGN

Nichban tuotteiden perustana on muotoilu, jossa kaikki ylimääräinen on riisuttu, jättäen jäljelle yksinkertaiset linjat ja puhtaat siluetit – vapaana kaikesta hälystä. Ajattomat ja toimivat Nichba-tuotteet sopivat mihin tahansa.

WAGNER-EWAR

Wagner-Ewarin referenssit sisältävät lentokenttiä, musiikkitaloja, suuria ja pieniä toimistoja sekä lukuisia muita julki-, liike- ja toimitilakohteita, joissa tuotteiden tulee kestää suurten käyttäjämäärien tuomaa jatkuvaa kulutusta sekä olla edustavia ulkoasultaan. Saksassa valmistettavat Wagner-Ewar tuotteet ovat saatavissa hiottuna, kiillotettuna ja RAL-väriin pulverimaalattuna.