Speho

Epäsuora valaistus

Epäsuora valaistus luo tilaan pehmeän ja miellyttävän tunnelman. Se heijastaa valoa seinille ja kattoon, mikä vähentää varjoja ja luo tasaisen ja yhtenäisen valaistuksen. Tämä tekee epäsuorasta valaistuksesta ihanteellisen ratkaisun oleskelutiloihin, kuten hotellien huone- ja aulatiloihin sekä mihin tahansa tiloihin, joissa halutaan luoda rentouttava ja kutsuva ilmapiiri.

Epäsuora valaistus on myös silmille miellyttävä, koska se vähentää häikäisyä ja kontrastia. Lisäksi epäsuora valaistus korostaa tilan arkkitehtuurisia yksityiskohtia ja luo visuaalista syvyyttä. Speho-peilien epäsuora valaistus luo tiloihin erityisen lämpimän ja yksilöllisen tunnelman.

Speho-peileihin on mallista riippuen saatavissa mm. seuraavat lisäominaisuudet; huurtumisenesto, integroitu suurentava meikkipeili valaistuksella tai ilman, kosketussensori, laser- tai taustavalaistu logo, säädettävä valaistuksen voimakkuus ja säädettävä värilämpötila, eli valaistuksen värisävy.

Tiloihin, kuten hotellien kylpyhuoneisiin, joissa suoritetaan enemmän tarkkuutta vaativia tehtäviä, kuten meikkaamista ja parranajoa, suosittelemme suoraa valaistusta.

Tuotteet

Ladataan sisältöä...