Speho

Speho Dana LED-peili, epäsuora valaistus

Speho

Speho Dana LED-peili, epäsuora valaistus

Alumiinikehyksen värit musta, pronssi, kulta, valkoinen, kupari, vaaleanpunainen tai nikkeli. Mitat 700 x 600/800/1000/1200 mm tai 1000×450 mm. Väri, mitat ja lisäominaisuudet määritettävissä.

Tuotekoodi: Speho Dana - määritettävissä

Speho Dana -kokoelman peilit ovat neliön tai suorakaiteen muotoisia peilejä, joissa on ulkoneva alumiinikehys ja integroitu Samsung LED-valaistus. Peilit tarjoavat epäsuoraa valaistusta, mikä tekee niistä ihanteellisia hotellihuoneisiin, eteisiin ja käytäviin, joihin halutaan luoda persoonallinen ympäristö.

Speho Dana-peileihin on valittavissa lisäominaisuuksia, kuten Glow LED -valonauha (180 LED/m), huurteenpoisto, kosketusanturi, laserkaiverrettu taustavalaistu logo, suurentava meikkipeili – valaistuksella tai ilman, säädettävä valon voimakkuus ja säädettävä värilämpötila 3000/4000/5700 K. Peilit ovat saatavilla useassa värissä.

CE-merkityt ja IP44- luokitellut peilit on varustettu 120 LED/m valonauhalla, joka toimii 220-240V jännitteellä. Valonauha kestää 30.000 tuntia ja sen värilämpötila vakiona on 3000K.

Speho-peileillä on viiden vuoden takuu.

Rakenna alla olevan tuotekortin avulla täydellinen peili halutulla värillä, mitoilla sekä lisäominaisuuksilla. Autamme mielellämme!

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Speho
Tuotekoodi
Speho Dana - määritettävissä
Muoto
Kantikas
Peilityyppi
LED-peilit
Valaistus
Epäsuora valaistus
Väri
Kulta, Kupari, Musta, Punainen, Valkoinen, Nikkeli, Pronssi
Tuotekategoria

Valaistujen peilien asiantuntija

Valaistuilla peileillä voidaan synnyttää tilaan juuri halutunlainen tunnelma. Huippulaadukasta Samsung LED-teknologiaa hyödyntäviin Speho LED-peileihin voit valita haluamasi tyylin, suoran valaistuksen tai epäsuoran valaistuksen, sekä halutut lisäominaisuudet.

Mallista riippuen, lisäominaisuutena on saatavissa mm. huurtumisenesto, integroitu suurentava meikkipeili valaistuksella tai ilman, kosketussensori, laser- tai taustavalaistu logo, säädettävä valaistuksen voimakkuus ja säädettävä värilämpötila, eli valaistuksen värisävy. Speho-malliston peilit voidaan kustomoida myös haluttujen mittojen mukaan.

Spehon valaistut peilit ovat täydellinen yhdistelmä suunnittelua, innovaatiota ja toiminnallisuutta yhdessä tuotteessa. Speholla on peilien valmistamisesta yli 25 vuoden kokemus, oma sisäinen tutkimus- ja kehitysosasto sekä omat valmistuslaitokset Espanjassa. Yritys on keskittynyt palvelemaan erityisesti hotelliprojektien tarpeita.

Speho tarjoaa projekteihin toivotuin ominaisuuksin räätälöityjä valaistuja peilejä, joissa on käytetty uusinta teknologiaa ja elektroniikkaa. Laadukkaissa ja näyttävissä peileissä yhdistyvät tunteisiin vetoava vaikutelma, korkealuokkaiset materiaalit ja LED-valaistuksen suorituskyky, jonka takaa viimeisin Samsung LED-teknologia.

Spehon valmistus-, varastointi- ja jakelulaitokset sijaitsevat Valenciassa, Espanjassa, jossa uusia tuotteita innovoidaan ja suunnitellaan testilaboratorioissa todellisten käyttäjien kanssa sekä varmistetaan tuotteiden laatu useilla erilaisilla testeillä. Kaikki peilit on sertifioitu korkeimpien laatu- ja turvallisuusstandardien mukaisesti ja tuotteilla on 5 vuoden takuu.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.