Peilit

Ladataan sisältöä...

Upeat Speho LED-valaistut peilit suoralla tai epäsuoralla valaistuksella

Poikkeuksellisen upeat Speho LED-peilit hyödyntävät viimeisintä Samsung LED-teknologiaa ja ovat saatavissa useilla eri lisäominaisuuksilla. Tutustu useaan eri vaihtoehtoon niin suoralla kuin epäsuoralla valaistuksella!

Peilit tuovat tilaan syvyyttä ja valoa


Peilit ovat enemmän kuin vain heijastavia pintoja. Ne ovat tyylikkäitä sisustuselementtejä, joilla voi muuttaa tilan ulkonäköä ja tunnelmaa helposti. Ne luovat syvyyttä ja heijastuksia, avaten tilaa ja tekevät siitä valoisamman ja avaran tuntuisen. Tamsale tarjoaa laajan valikoiman peilejä, jotka täyttävät sekä toiminnalliset että esteettiset vaatimukset, olipa kyseessä toimisto, hotelli tai julkiset tilat.

Valaistut LED-peilit kylpyhuoneeseen


LED-peilit suoralla valaistuksella keräävät valon ja projisoivat sen suoraan käyttäjään, tarjoten suuremman toiminnallisen kirkkauden. Suora valaistus on ihanteellinen tehtäviin, jotka vaativat tarkkuutta ja selkeyttä, kuten meikkaamiseen tai parranajoon.

Speho kylpyhuoneen peileihin on mallista riippuen saatavissa mm. seuraavat lisäominaisuudet; huurtumisenesto, integroitu suurentava meikkipeili valaistuksella tai ilman, kosketussensori, laser- tai taustavalaistu logo, säädettävä valaistuksen voimakkuus ja säädettävä värilämpötila, eli valaistuksen värisävy.

Monipuolinen valikoima sisustuspeilejä


Yksi suosituista vaihtoehdoista on Frost-sisustuspeilit. Saatavilla sekä pyöreinä, soikeina että kantikkaina versioina, ne tarjoavat monipuolisen valikoiman värejä, kuten mustaa, valkoista, kuparia ja kultaa. Frost-sisustuspeilien tyylikäs muotoilu ja eri värit antavat mahdollisuuden luoda juuri haluamasi ilme tilaasi. Valikoimastamme löytyvät taustavalaistut peilit tuovat tilaan lisää visuaalista mielenkiintoa ja elävyyttä.

Turvalliset ja laadukkaat rst-peilit


Turvallisuus on usein etusijalla valittaessa peilejä, ja tässä suhteessa Wagner-Ewarin ruostumattomasta teräksestä valmistetut peilit ovat erinomainen valinta. Ne ovat erityisen sopivia tiloihin, joissa särkymätön peili on tärkeä turvallisuustekijä. Wagner-Ewarin peilien pinta on korkeakiillotettua ruostumatonta terästä, joka on erittäin laadukkaasti viimeistelty. Ne valmistetaan Saksassa, missä ammattitaito ja laatu ovat etusijalla. Voit luottaa siihen, että peilit kestävät aikaa ja säilyttävät kauneutensa vuosien ajan.

Hotelliketjujen luottovalinta


Tarjoamme laajan valikoiman Geesan meikkipeilejä tai toiselta nimeltään partapeilejä, jotka ovat jo valittu luotettavaksi valinnaksi hotelliketjuissa ympäri maailman. Nämä tyylikkäät ja laadukkaat peilit ovat saatavilla sekä kromattuna että mustana, täydentäen hotellien kylpyhuoneiden sisustusta. Kutsumme tutustumaan valikoimaamme ja löytämään juuri hotellinne tarpeisiin sopivan peilin.

Räätälöidyt peilit


Tamsale on omistautunut tarjoamaan asiakkailleen aina sujuvaa sekä joustavaa palvelua ja valikoimistamme löydät myös mittatilauspeilejä, jotka on suunniteltu vastaamaan juuri sinun yksilöllisiä tarpeitasi. Ei ole väliä, etsitkö tietyn kokoista peiliä tai haluatko erityisominaisuuksia, kokenut tiimimme on valmiina auttamaan sinua löytämään optimaalisen ratkaisun. Olipa kyseessä sitten LED-peili, sisustuspeili tai kestävä rst-peili tiloihin, joissa on riski vandalismista tai muusta ulkopuolisesta rasituksesta, Tamsalen laaja valikoima tarjoaa monenlaisia vaihtoehtoja.