Frost

LED-taustavalo, Ø500 mm, 2700K, IP44

Frost

LED-taustavalo, Ø500 mm, 2700K, IP44

Frost LED-taustavalo, U4130-back, Ø500 mm, MDF, Ø600 mm peilille, 2700K, IP44 – Tamsale Oy

Tuotekoodi: U4130-back

Frost LED-taustavalo pyöreälle peilille

Syvyys: 18 mm
Halkaisija: Ø500 mm
Sopivuus: Ø600 mm peilille
Suunnittelu: Bønnelycke mdd
Materiaali: MDF

LED-taustavaloa käyttävät peilit ovat erinomainen valinta kylpyhuoneisiin, wc-tiloihin, auloihin, makuuhuoneisiin ja julkisiin tiloihin. Ne tarjoavat useita etuja, jotka tekevät niistä ihanteellisen valinnan mihin tahansa tilaan. Tasainen valaistus on yksi LED-taustavalon tärkeimmistä eduista. LED-taustavalo estää varjojen muodostumisen, mikä mahdollistaa kasvojen tasapainoisen ja selkeän valaistuksen. Tämä on erityisen hyödyllistä meikin levittämisessä, itsensä ehostamisessa ja parranajossa, sillä se mahdollistaa selkeän näkymän ilman virheitä hiustuotteiden tai kasvotuotteiden käytössä.

Energiansäästö on merkittävä etu. LED-taustavalo käyttää LED-lamppuja, jotka kuluttavat vähemmän sähköä kuin perinteiset lamput. Niiden käyttöikä on myös paljon pidempi. Tämä tarjoaa sekä energian että rahan säästöjä pitkällä aikavälillä. LED-taustavaloa käyttävät peilit ovat loistava valinta lisäämään sekä tunnelmaa että tyyliä kylpyhuoneeseen tai pukeutumishuoneeseen. Ne tarjoavat pehmeän valaistuksen, joka on erityisen rauhoittavaa, kun valmistaudutaan aamulla tai rentoudutaan työpäivän jälkeen. LED-taustavalo on erinomainen valinta pienemmissä kylpyhuoneissa tai muissa tiloissa, joissa tarvitaan runsaasti valoa ilman suurta energiankulutusta.

Frost LED-taustavaloa käyttävät peilit ovat paitsi käytännöllisiä, myös tyylikkäitä, ja ne tuovat modernin ilmeen mihin tahansa tilaan.

Tutustu muihin Frost-sarjan varusteisiin tästä.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Frost
Tuotekoodi
U4130-back
Tuotemerkki
Frost
Väri
Musta
Muoto
Pyöreä
Tuotekategoria
Avainsanat

Liittyvät tuotteet

Pohjoismaiset, arkkitehtoniset sisustusratkaisut

Frost tunnetaan yksinkertaisista, kestävistä ja klassisista tuotteistaan, jotka heijastavat pohjoismaista muotoilua. Valikoimaan kuuluu kylpyhuonetarvikkeita, vaatekaapin varusteita, arkkitehtonisia heloja, sisustustuotteita, pöytiä ja pöydänjalkoja, jotka sopivat erinomaisesti niin moderniin kuin perinteisempäänkin sisustustyyliin.

Kylpyhuonetarvikkeet

Frostin kylpyhuonetarvikkeet ovat tunnettuja ja suosittuja arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden kohteissa. Tuotteet ovat minimalistisia, toiminnallisia ja ajattomia. Valikoimaan kuuluu muun muassa pyyhekoukut, wc-paperitelineet, hygieniaroskikset, saippuatelineet ja -annostelijat. Tuotteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä. Ne ovat myös helppohoitoisia ja kestäviä.

Monipuoliset rakennushelat

Frostin rakennushelat ovat monipuolisia ja soveltuvat erilaisiin tarpeisiin. Helat ovat yksinkertaisia, toiminnallisia ja ajattomia. Valikoimaan kuuluu ovihelat, vetimet sekä muut helat. Helat on saatavilla eri väreissä ja viimeistelyissä, joten ne sopivat hyvin erilaisiin sisustustyyleihin.

Sisustustarvikkeet

Frostin sisustustarvikkeet tuovat tilaan viimeistellyn ilmeen. Valikoimaan kuuluu muun muassa kynttilänjalkoja, avainkoukkuja, kulhoja ja muita tuotteita. Tuotteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja ne on suunniteltu kestämään aikaa ja kulutusta.

Laatu ja suunnittelu

Frostin tuotteet ovat sekä laadukkaita että tyylikkäitä. Huolellinen suunnittelu ja valmistus varmistavat, että jokainen tuote täyttää korkeat odotukset. Frostin valikoimasta löytyy varmasti tuotteita, jotka kestävät aikaa ja luovat tilaan viihtyisän ja persoonallisen ilmeen.

Luotettava valinta sisustamisen tarpeisiin

Frost on luotettava valinta sisustamisen erilaisiin tarpeisiin. Laaja valikoima, laadukkaat tuotteet ja huolellinen suunnittelu takaavat, että Frostin valikoimasta löytyy juuri tarvittavat tuotteet. Tuotteet ovat minimalistisia, toiminnallisia ja ajattomia.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.