HEWI

HEWI Mobile

Äärimmäisen kätevän Hewi Mobile -sarjan tuotteet ovat helposti irrotettavissa tai siirreltävissä, tarpeen mukaan. Suihkuistuin, tukikaide tai tukikahva voidaan poistaa seinästä loppukäyttäjän toimesta hetkessä, ilman työkaluja. Tilalle asetetaan tyylikäs peitelevy.

Hewi Mobile tarjoaa ratkaisuja, jotka tukevat muuntojoustavuuden periaatteita ja mahdollistaa tilojen nopean ja helpon muokkaamisen eri käyttötarkoituksiin. Ratkaisuja voidaan hyödyntää niin esteettömissä hotellihuoneissa, senioriasunnoissa tai missä tahansa muualla, jossa halutaan joustavasti hyödyntää mahdollisuutta tehdä kylpyhuoneesta esteetön. Tarvittaessa esteettömyysratkaisut voidaan myös irrottaa sekä piilottaa tyylikkäästi.

Kohteeseen voidaan asentaa seinäkiinnikkeet suihkuistuimia, taittuvia tukikaiteita ja tukikahvoja varten ja päälle asetetaan sisustustyylin mukaiset peitelevyt. Myöhemmin kohteeseen voidaan erikseen laittaa paikalleen halutut varusteet, kun esteettömyysratkaisut ovat ajankohtaisia. Asennusta, joka on tehty jo valmiiksi, ei enää tarvita. Sen sijaan loppukäyttäjä voi itse valita tuotteiden käytön ajankohdat ja asettaa vain tuotteet paikoilleen.

Tuotteet

Ladataan sisältöä...