HEWI

Tukikaide, siirreltävä "Mobile", 600 mm, Warm Touch

HEWI

Tukikaide, siirreltävä "Mobile", 600 mm, Warm Touch

HEWI Warm Touch -sarjan siirreltävä Mobile-malli, 600 mm, materiaali kromatulta näyttävä lämminpintainen polyamidi, 950.50.11150 – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 950.50.11150

Äärimmäisen kätevä Hewi Mobile -sarjan tukikaide on helposti siirreltävissä, tarpeen mukaan. Tukikaide voidaan poistaa seinästä hetkessä, ilman työkaluja. Tilalle asetetaan tyylikäs peitelevy.

Hewi Mobile -tukikaiteet ja suihkuistuimet tarjoavat myös joustavan mahdollisuuden varautua tulevaisuuteen. Kohteeseen voidaan asentaa seinäkiinnikkeet tukikaiteita ja suihkuistuimia varten ja niiden päälle asetetaan peitelevyt. Myöhemmin kohteeseen voidaan erikseen tilata tukikaiteet ja suihkuistuimet, kun esteettömyysratkaisut ovat ajankohtaisia.

Ylemmän kaiteen halkaisija on 33 mm ja se yhdistyy 135 asteen kulmassa alempaan, käyttäjän sivuttaisliikkeitä tukevaan kaiteeseen, jonka halkaisija on 25 mm. Seinää vasten taittuvassa tukikaiteessa on säädettävä jarrumekanismi, jolla rajoitetaan halutulla tavalla kaiteen alastuloa.

Kromatulta näyttävä, tyylikäs HEWI Warm Touch -pintamateriaali on polyamidia, joka on miellyttävän lämmin pinta koskettaa. Pinnan alla on vankka teräsputki.

Täyttää Lääkinnällisiä laitteita koskevan Medical Devices -asetuksen (EU) 2017/745 sekä ÖNORM B1600/1601 and SIA 500 vaatimukset. Sertifioitu kapasiteetti 100 kg.

Määrittely ja tilaus

Tukikaide vaatii asennusta varten seinäkiinnike- ja peitelevysetin koodilla 950.50.10040. Haluttaessa on tilattavissa myös pelkkä seinäkiinnike 950.50.01440 asennusta varten, ilman peitekilpeä. Lisäksi tilattavissa on integroitava wc-paperin pidike 950.50.01050.

Ilmoita tilattaessa seinärakenne, oikeiden kiinnitystarvikkeiden lisäämiseksi tilaukseen.

Mitat

Pituus 600 mm
Seinälevyn korkeus 181 mm ja leveys 130 mm
Ylemmän kaiteen halkaisija 33 mm
Alemman kaiteen halkaisija 25 mm

Ominaisuudet

Tuotemerkki
HEWI
Tuotekoodi
950.50.11150
Pituus
600 mm
Asennus
Irrotettava - muuntojoustava
Väri
Hopea, Kromattu
Tuotekategoria

Vastuullisuus

Liittyvät tuotteet

Innovatiiviset kylpyhuoneratkaisut yhdistävät esteettömyyden ja estetiikan

HEWI on tunnettu monipuolisesta tuotevalikoimastaan, joka sisältää kattavasti kylpyhuonetarvikkeet ja rakennushelat. Laadukas suunnittelu ja kestävyys ovat läsnä kaikissa tuotteissa, olivat ne sitten saippuatelineitä, pyyhekoukkuja, wc-paperitelineitä tai suihkutankoja. HEWI on myös Saksan terveydenhuoltosektorin johtava yritys, joka on erikoistunut esteettömien tilojen varusteisiin.

Esteettömyys ja estetiikka

HEWI:n tuotteet eivät vain täytä esteettömien tilojen teknisiä vaatimuksia, vaan myös tarjoavat houkuttelevan muotoilun. HEWI:n laajasta värivalikoimasta löytyy vaihtoehtoja monenlaisiin tiloihin ja tarpeisiin. HEWI pyrkii yhdistämään esteettömyyden, tyylin ja käytännöllisyyden tuotteissaan, jotka vastaavat sekä käyttäjien tarpeita että virallisia säädöksiä.

Turvallisuutta ja mukavuutta

HEWI:n tuotteet on suunniteltu tarjoamaan turvallisuutta, mukavuutta ja käytännöllisyyttä julkisissa tiloissa, sairaaloissa ja hotelleissa. Yhdistämällä tyylikkään muotoilun korkeaan laatuun, syntyy esteettisesti houkuttelevia kokonaisuuksia.

Joustavuutta ilman työkaluja

HEWI Mobile -sarjan varusteet tarjoavat joustavia ja turvallisia ratkaisuja modernin kylpyhuoneen tarpeisiin. Näihin kuuluvat esimerkiksi irrotettavat suihkuistuimet ja tukikaiteet, jotka eivät ainoastaan ole tyylikkäitä vaan myös helppokäyttöisiä – ne voidaan kiinnittää ja irrottaa tarvittaessa ilman erillisiä työkaluja.

Esteettömyys on yhdenvertaisuutta ja osa kestävää kehitystä. Esteettömyydessä ei ole kyse vain liikkumisen esteettömyydestä. Siinä otetaan huomioon myös esimerkiksi näkemiseen, kuulemiseen, ymmärtämiseen ja kommunikaatioon liittyvät asiat. Esteettömyys merkitsee turvallisuutta ja laatua. Se kertoo ajattelutavasta, oikeista asenteista ja erilaisuuden huomioon ottamisesta. Esteetön ympäristö ei erottele ihmisiä heidän toimintakykynsä perusteella. Esteettömyydessä on yksinkertaisesti kyse ihmisten moninaisuuden huomioonottamisesta rakennetun ympäristön suunnittelussa ja toteuttamisessa. Esteettömästä ympäristöstä hyötyvät kaikki.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.