HEWI

WC-paperiteline HEWI Warm Touch -tukikaiteisiin

HEWI

WC-paperiteline HEWI Warm Touch -tukikaiteisiin

HEWI Warm Touch -sarjan wc-paperiteline tukikaiteisiin, sopii malleihin 950.50.1… ja 950.50.3…, materiaali kromatulta näyttävä polyamidi – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 950.50.01050

HEWI Warm Touch -sarjan wc-paperiteline tukikaiteisiin 950.50.1… ja 950.50.3… Materiaali kromatulta näyttävä polyamidi. WC-paperin tarpeetonta pyörimistä estävällä ”jarrulla” varustettu teline on erittäin helppo asentaa tukikaiteeseen, myös jälkiasenteisena.

Mitat

Leveys 35 mm
Korkeus 122,5 mm
Syvyys 149 mm

Ominaisuudet

Tuotemerkki
HEWI
Tuotekoodi
950.50.01050
Tuotekategoria

HEWI on arvostettu yritys, joka pyrkii muuttamaan esteettömät tilat esteettisiksi tiloiksi. He ovat Saksan terveydenhuoltosektorin markkinajohtaja ja keskittyvät valmistamaan korkealaatuisia esteettömien tilojen varusteita, jotka huomioivat säädökset, käyttäjien tarpeet, mukavuuden ja tyylin. HEWI tarjoaa laajan valikoiman kylpyhuonevarusteita, joiden lisäksi heiltä löytyy myös monipuolinen valikoima rakennusheloja erinomaisella hinta-laatusuhteella.

HEWI:llä on vahva sitoutuminen esteettömän suunnittelun periaatteisiin. He ymmärtävät, että esteettömyys ei tarkoita pelkästään toiminnallisuutta, vaan myös kauneutta ja tyyliä. Siksi HEWI suunnittelee tuotteita, jotka tarjoavat esteettisen ja houkuttelevan ulkonäön samalla kun täyttävät kaikki esteettömien tilojen vaatimukset. HEWI:n kylpyhuonetarvikkeet eivät ainoastaan sovi hyvin esteettisiin kylpyhuoneisiin, vaan ne myös tarjoavat turvallisuutta, mukavuutta ja käytännöllisyyttä kaikille käyttäjille.

HEWI:n laaja valikoima sisältää erilaisia tuotteita, kuten saippuatelineitä, pyyhekoukkuja, WC-paperitelineitä ja suihkutankoja, joissa yhdistyvät laatu, tyylikäs muotoilu ja kestävyys. Tuotteet ovat saatavilla eri väreissä ja viimeistelyissä, joten ne voidaan helposti sovittaa mihin tahansa kylpyhuoneen sisustukseen ja tyyliin.

HEWI:n sitoutuminen esteettömyyteen ja korkealaatuiseen suunnitteluun tekee heistä arvostetun toimittajan esteettisten tilojen varusteille. Heidän tuotteensa takaavat turvallisuuden, käytännöllisyyden ja tyylikkään ulkonäön, olipa kyseessä julkinen rakennus, hotelli, sairaala tai yksityinen koti.

HEWI BIM-objektit (mm. Archicad ja Revit)
HEWI CAD-piirrokset
HEWI ISO 9001/14001/50001 -sertifikaatti