Japanilainen Toto on tunnettu korkealaatuisista kylpyhuonevarusteistaan. Valikoimaan kuuluvat muun muassa älykkäillä toiminnoilla varustetut WC-istuimet, käsienkuivaajat, kylpyammeet sekä pesualtaat. Tuotteet ovat tunnettuja innovatiivisesta teknologiastaan ja laadustaan, jotka tarjoavat käyttäjille poikkeuksellista käytännöllisyyttä, mukavuutta, hygieniaa ja ekologisuutta.

Yksi Toton tunnetuimmista tuotteista on WASHLET, joka on älykäs, pesevä ja kuivaava wc-istuin. Bidee on osa istuimen toimintoja, tarjoten lämpimän veden puhdistuksen napin painalluksella. WASHLETin ominaisuuksiin kuuluu myös PREMIST®, joka suihkuttaa vettä WC-pyttyyn ennen käyttöä, ja EWATER+®, joka suihkuttaa pyttyyn vettä jokaisen käytön jälkeen. Toiminnot auttavat pitämään WC-pytyn puhtaana ilman voimakkaita kemikaaleja, mikä on hyödyllistä sekä käyttäjälle että ympäristölle.

Toton tuotteet on suunniteltu myös ekologisuus mielessä. Esimerkiksi WASHLET käyttää vettä, joka on tehokkaampi tapa puhdistautua kuin kuiva WC-paperi, ja vähentää näin ympäristölle haitallisten jätteiden määrää.

Toton tuotteet on suunniteltu tyylikkäiksi ja moderneiksi, ja ne sopivat hyvin erilaisiin kylpyhuoneisiin. Tuotteiden edistykselliset teknologiset ratkaisut tarjoavat käyttäjille parhaan mahdollisen kokemuksen. Tuotteet ovat suunniteltu kestämään ja tuomaan lisäarvoa jokapäiväiseen elämään, muuntaen kylpyhuoneen paikaksi, jossa voi nauttia spa-kaltaisesta kokemuksesta uniikissa pesutilassa.