Tukikaiteet

Ladataan sisältöä...

Esteettömyyttä ja turvallisuutta tukikaiteiden avulla


Esteettömyys ja turvallisuus ovat keskeisiä tekijöitä yksityisten ja julkisten tilojen, kuten hotellien ja sairaaloiden, suunnittelussa. Tukikaiteet ovat tärkeässä roolissa esteettömyyden saavuttamisessa. RST (ruostumaton teräs) on suosittu materiaali tukikaiteiden valmistuksessa sen kestävyyden, esteettisyyden ja helppohoitoisuuden vuoksi.

Tukikaiteiden valmistusmateriaalit


Luotettavien tukikaiteiden valmistajien joukossa HEWI on tunnettu laadukkaista tuotteistaan, joissa on käytetty niin ruostumatonta terästä kuin laadukasta polyamidia. HEWI:n tukikaiteet on suunniteltu huomioimaan liikuntarajoitteiset henkilöt tarjoamalla tukea ja helpottamalla liikkumista. Esimerkiksi Warm Touch- tuotteiden optisesti kromatulta näyttävä, mutta materiaaliltaan miellyttävän lämmin polyamidipinta takaa miellyttävämmän kosketuksen erityisesti kosketukselle herkille käsille.

Esteettinen suunnittelu huomioi värit ja muotoilun


Esteettinen esteettömyys voidaan saavuttaa valitsemalla tukikaiteiden värit ja muotoilu huolellisesti. Tyylikkäät ja huomaamattomat tukikaiteet sulautuvat saumattomasti ympäristöön. Erilaisten polyamidipinnoitettujen tukikaiteiden lisäksi, esimerkiksi PVD-pinnoite (Physical Vapor Deposition) tarjoaa monipuolisen värivalikoiman ja kestävyyttä, joka sopii hyvin julkisiin tiloihin. Tällä tavoin kaiteet voivat toimia esteettisinä elementteinä, jotka parantavat tilojen ilmettä.

Turvallisuutta ja käytännöllisyyttä Hewi Mobile -kiinnitysjärjestelmällä


Turvallisuus on ensisijainen tavoite tukikaiteiden suunnittelussa. Hewi Mobile -kiinnitysjärjestelmä tarjoaa joustavuutta esteettömien tilojen varusteiden asennuksessa. Järjestelmä mahdollistaa istuimien, tukikaiteiden ja tukikahvojen helpon irrottamisen ja asennuksen takaisin ilman työkaluja, mikä tekee niistä erityisen käytännölliset ja tehokkaat.

Tukikaiteet tuovat hotelleissa ja sairaaloissa turvallisuutta ja esteettistä lisäarvoa


Hotellit ja sairaalat ovat tiloja, joissa esteettömyys ja turvallisuus ovat äärimmäisen tärkeitä. Tukikaiteet tarjoavat avun liikuntarajoitteisille asiakkaille ja potilaille, mahdollistaen heille liikkumisen ja itsenäisen toiminnan. Ne ovat välttämättömiä apuvälineitä esteiden voittamiseksi ja loukkaantumisten ehkäisemiseksi.

Tukikaiteiden käyttö hotelleissa ja sairaaloissa tarjoaa paitsi käytännöllisyyttä ja turvallisuutta, parhaimmillaan myös esteettistä iloa. Suunnittelun huolellisuus ja materiaalien laatu takaavat pitkäikäiset ja kestävät ratkaisut. Tukikaiteet integroituvat saumattomasti ympäristöön tarjoten samalla esteettistä lisäarvoa.