HEWI

Tukikaide, taittuva, seinäkiinnike 75 mm, rst, musta

HEWI

Tukikaide, taittuva, seinäkiinnike 75 mm, rst, musta

Hewi 900 seinää vasten taittuva tukikaide, seinäkiinnikkeen leveys 75 mm, rst, mattamusta, ilmoita pituus tilattaessa – Tamsale Oy

Tuotekoodi: -

Hewi 900 -sarjan seinää vasten taittuva tukikaide, jossa on alaslaskua hidastava jarrumekanismi. Materiaali ruostumatonta terästä, jossa pulverimaalattu mattamusta pinta.

Tuote voidaan asentaa myös korkeussäädettävään asennuslevyyn, jos kohteessa on tarve korkeussäädölle.

Ylemmän tangon halkaisija 33,7 mm ja alemman tangon halkaisija 25 mm. Seinäkiinnikkeen leveys 75 mm.

Tiivistenauha kiinnityskohtien tiivistämiseksi sisältyy toimitukseen.

Tukikaiteen painokapasiteetti on 100 kg ja tuote täyttää DIN 18040, ÖNORM B1600/1601 and SIA 500 -vaatimukset. Tuote on valmistettu lääkinnällisiä laitteita koskevan Medical Devices -asetuksen (EU 2017/745) mukaisesti. Tuotteella on CE-merkintä.

Tuotteeseen on erikseen tilattavissa lattiatuki 900.50.02060 (asennuskorkeus 760 mm) tai 900.50.02160 (asennuskorkeus 680 mm). Molemmat lattiatuet ovat säädettävissä +-15 mm.

Mitat

Pituus: 700 / 750 / 850 / 900 mm
Korkeus 210 mm
Leveys 101 mm
Seinäkiinnikkeen leveys 75 mm
Ylimmän tangon halkaisija 33,7 mm
Alemman tangon halkaisija 25 mm

Muotoilupalkinnot

iF gold award 2019
German Design Award 2019 – Winner
German Innovation Award 2019
Iconic Awards 2018 innovative architecture winner
universal design expert winner 2019
universal design consumer winner 2019
ZVSHK Award 2019

Ominaisuudet

Tuotemerkki
HEWI
Väri
Musta
Muuta
Täyttää DIN 18040, ÖNORM B1600/1601 and SIA 500 -vaatimukset. Tuote on valmistettu lääkinnällisiä laitteita koskevan Medical Devices -asetuksen (EU 2017/745) mukaisesti.
Malli
Taittuva tukikaide
Tuotekategoria

Vastuullisuus

Liittyvät tuotteet

Innovatiiviset kylpyhuoneratkaisut yhdistävät esteettömyyden ja estetiikan

HEWI on tunnettu monipuolisesta tuotevalikoimastaan, joka sisältää kattavasti kylpyhuonetarvikkeet ja rakennushelat. Laadukas suunnittelu ja kestävyys ovat läsnä kaikissa tuotteissa, olivat ne sitten saippuatelineitä, pyyhekoukkuja, wc-paperitelineitä tai suihkutankoja. HEWI on myös Saksan terveydenhuoltosektorin johtava yritys, joka on erikoistunut esteettömien tilojen varusteisiin.

Esteettömyys ja estetiikka

HEWI:n tuotteet eivät vain täytä esteettömien tilojen teknisiä vaatimuksia, vaan myös tarjoavat houkuttelevan muotoilun. HEWI:n laajasta värivalikoimasta löytyy vaihtoehtoja monenlaisiin tiloihin ja tarpeisiin. HEWI pyrkii yhdistämään esteettömyyden, tyylin ja käytännöllisyyden tuotteissaan, jotka vastaavat sekä käyttäjien tarpeita että virallisia säädöksiä.

Turvallisuutta ja mukavuutta

HEWI:n tuotteet on suunniteltu tarjoamaan turvallisuutta, mukavuutta ja käytännöllisyyttä julkisissa tiloissa, sairaaloissa ja hotelleissa. Yhdistämällä tyylikkään muotoilun korkeaan laatuun, syntyy esteettisesti houkuttelevia kokonaisuuksia.

Joustavuutta ilman työkaluja

HEWI Mobile -sarjan varusteet tarjoavat joustavia ja turvallisia ratkaisuja modernin kylpyhuoneen tarpeisiin. Näihin kuuluvat esimerkiksi irrotettavat suihkuistuimet ja tukikaiteet, jotka eivät ainoastaan ole tyylikkäitä vaan myös helppokäyttöisiä – ne voidaan kiinnittää ja irrottaa tarvittaessa ilman erillisiä työkaluja.

Esteettömyys on yhdenvertaisuutta ja osa kestävää kehitystä. Esteettömyydessä ei ole kyse vain liikkumisen esteettömyydestä. Siinä otetaan huomioon myös esimerkiksi näkemiseen, kuulemiseen, ymmärtämiseen ja kommunikaatioon liittyvät asiat. Esteettömyys merkitsee turvallisuutta ja laatua. Se kertoo ajattelutavasta, oikeista asenteista ja erilaisuuden huomioon ottamisesta. Esteetön ympäristö ei erottele ihmisiä heidän toimintakykynsä perusteella. Esteettömyydessä on yksinkertaisesti kyse ihmisten moninaisuuden huomioonottamisesta rakennetun ympäristön suunnittelussa ja toteuttamisessa. Esteettömästä ympäristöstä hyötyvät kaikki.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.