HEWI

Korkeussäätö Hewi taittuville tukikaiteille

HEWI

Korkeussäätö Hewi taittuville tukikaiteille

Hewi 950.50.10260 DX korkeussäädettävä asennuslevy 802 LifeSystem, 900 ja 801 -sarjojen taittuville tukikaiteille – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 950.50.10260 DX

Korkeussäädettävä asennuslevy Hewi 802 LifeSystem, 900 ja 801 -sarjojen taittuville tukikaiteille.

  • Käytetään taittuvien tukikaiteiden 802.50…, 900.50… ja 801.50… kanssa
  • Korkeudensäätö, jotta tarvittava tukikorkeus voidaan sovittaa käyttäjälle
  • Säädettäessä korkeutta alaspäin, lukitusruuvi vedetään ulos – säätö ylöspäin on mahdollista ilman lukitusruuvin vetämistä ulos
  • Säätöalue 200 mm
  • 153 mm leveä, 530 mm korkea, 30 mm syvä
  • Valmistettu alumiinista, jauhemaalattu HEWI-värissä DX (signal white, matta) ja FV (pure white)
  • Valmistettu lääkinnällisistä laitteista annetun asetuksen (EU) 2017/745 mukaisesti

Korkeussäädettävän tukikahvan avulla on mahdollista mukauttaa tukikahvan korkeutta käyttäjän tarpeiden mukaan. Tämä tekee siitä monipuolisen ja sopivan erilaisiin tilanteisiin ja käyttäjille. Korkeussäädettävä tukikahva mahdollistaa korkeuden säätämisen sopivaksi eri pituisille käyttäjille, jolloin se tarjoaa mukavuutta ja tukea kaikille käyttäjille.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
HEWI
Tuotekoodi
950.50.10260 DX
Tuotekategoria

Liittyvät tuotteet

Monipuolinen tuotevalikoima esteettömiin tiloihin

HEWI tunnetaan monipuolisesta tuotevalikoimastaan, joka sisältää kattavasti kylpyhuonetarvikkeet ja rakennushelat. Laadukas suunnittelu ja kestävyys ovat läsnä kaikissa tuotteissa, olivat ne sitten saippuatelineitä, pyyhekoukkuja, wc-paperitelineitä tai suihkutankoja. HEWI on myös Saksan terveydenhuoltosektorin johtava yritys, joka on erikoistunut esteettömien tilojen varusteisiin.

Esteetöntä estetiikkaa

HEWI edustaa tuotteita, jotka eivät vain täytä esteettömien tilojen teknisiä vaatimuksia, vaan myös tarjoavat houkuttelevan muotoilun. HEWI:n laajasta värivalikoimasta löytyy vaihtoehtoja monenlaisiin tiloihin ja tarpeisiin. HEWI pyrkii yhdistämään esteettömyyden, tyylin ja käytännöllisyyden tuotteissaan, jotka vastaavat sekä käyttäjien tarpeita että virallisia säädöksiä.

Käytännöllistä turvallisuutta

HEWI:n tuotteet on suunniteltu tarjoamaan turvallisuutta, mukavuutta ja käytännöllisyyttä julkisissa tiloissa, sairaaloissa ja hotelleissa. Yhdistämällä tyylikkään muotoilun korkeaan laatuun, syntyy esteettisesti houkuttelevia kokonaisuuksia.

Joustavuutta ilman työkaluja

HEWI Mobile -sarjan varusteet tarjoavat joustavia ja turvallisia ratkaisuja modernin kylpyhuoneen tarpeisiin. Näihin kuuluvat esimerkiksi irrotettavat suihkuistuimet ja tukikaiteet, jotka eivät ainoastaan ole tyylikkäitä vaan myös helppokäyttöisiä – ne voidaan kiinnittää ja irrottaa tarvittaessa ilman erillisiä työkaluja.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.