HEWI

Korkeussäädettävä asennuslevy taittuville tukikaiteille

HEWI

Korkeussäädettävä asennuslevy taittuville tukikaiteille

Hewi korkeussäädettävä asennuslevy, 950.50.10260 DX, 802 LifeSystem, 900 ja 801 -sarjojen taittuville tukikaiteille – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 950.50.10260 DX

Korkeussäädettävä asennuslevy soveltuu käytettäväksi taittuvien tukikaiteiden 802.50…, 900.50… ja 801.50… kanssa.

Korkeudensäätö mahdollistaa tarvittavan tukikorkeuden sovittamisen käyttäjälle. Säädettäessä korkeutta alaspäin, lukitusruuvi vedetään ulos. Säätö ylöspäin on mahdollista ilman lukitusruuvin vetämistä ulos. Korkeussäädettävä asennuslevy mahdollistaa säätöalueen 0-200 mm välille. Asennuslevy on 153 mm leveä, 530 mm korkea ja 30 mm syvä.

Se on valmistettu alumiinista ja jauhemaalattu HEWI-värissä DX (signal white, matta) ja FV (pure white). Tuote on valmistettu lääkinnällisistä laitteista annetun asetuksen (EU) 2017/745 mukaisesti. Korkeussäädettävän tukikaiteen avulla on mahdollista mukauttaa tukikaiteen korkeutta käyttäjän tarpeiden mukaan. Tämä tekee siitä monipuolisen ja sopivan erilaisiin tilanteisiin ja käyttäjille. Korkeussäädettävä tukikaide mahdollistaa korkeuden säätämisen sopivaksi eri pituisille käyttäjille, jolloin se tarjoaa mukavuutta ja tukea kaikille käyttäjille.

LifeSystem-sarja on joustava, mukautettavissa oleva ja laajennettava. Se asettaa ihmiset keskiöön ja sitä voidaan käyttää riippumatta fyysisistä olosuhteista. Järjestelmän varusteet, jotka on suunniteltu joustavasti käytettäviksi, edistävät käyttäjän itsenäisyyttä. Varusteet on suunniteltu mukautumaan käyttäjän vartalon mittoihin, ja ne on kehitetty ottaen huomioon ergonomiset ja kineettiset näkökohdat. Varusteiden tarkkaan harkitut yksityiskohdat tarjoavat turvallista ja mukavaa käyttöä.

Yhdessä nämä varusteet muodostavat älykkään ja esteettisesti suunnitellun järjestelmän. Sen toiminnallisuus, joustavuus, helppohoitoisuus ja kestävyys tukevat hoitohenkilökuntaa heidän päivittäisessä työssään, mikä tekee LifeSystemistä ammattimaisen järjestelmän hoitoalalla. LifeSystemin istuimet ja jakkarat voidaan mukauttaa portaattomasti käyttäjän mukaan, kiitos sujuvan korkeussäädön – tämä lisää istumismukavuutta. Yksilöllisesti valitut lisätoiminnot vastaavat erilaisiin käyttäjätarpeisiin ja korostavat järjestelmän joustavuutta.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
HEWI
Tuotekoodi
950.50.10260 DX
Asennus
Kiinteä
Tuotekategoria

Vastuullisuus

Liittyvät tuotteet

Innovatiiviset kylpyhuoneratkaisut yhdistävät esteettömyyden ja estetiikan

HEWI on tunnettu monipuolisesta tuotevalikoimastaan, joka sisältää kattavasti kylpyhuonetarvikkeet ja rakennushelat. Laadukas suunnittelu ja kestävyys ovat läsnä kaikissa tuotteissa, olivat ne sitten saippuatelineitä, pyyhekoukkuja, wc-paperitelineitä tai suihkutankoja. HEWI on myös Saksan terveydenhuoltosektorin johtava yritys, joka on erikoistunut esteettömien tilojen varusteisiin.

Esteettömyys ja estetiikka

HEWI:n tuotteet eivät vain täytä esteettömien tilojen teknisiä vaatimuksia, vaan myös tarjoavat houkuttelevan muotoilun. HEWI:n laajasta värivalikoimasta löytyy vaihtoehtoja monenlaisiin tiloihin ja tarpeisiin. HEWI pyrkii yhdistämään esteettömyyden, tyylin ja käytännöllisyyden tuotteissaan, jotka vastaavat sekä käyttäjien tarpeita että virallisia säädöksiä.

Turvallisuutta ja mukavuutta

HEWI:n tuotteet on suunniteltu tarjoamaan turvallisuutta, mukavuutta ja käytännöllisyyttä julkisissa tiloissa, sairaaloissa ja hotelleissa. Yhdistämällä tyylikkään muotoilun korkeaan laatuun, syntyy esteettisesti houkuttelevia kokonaisuuksia.

Joustavuutta ilman työkaluja

HEWI Mobile -sarjan varusteet tarjoavat joustavia ja turvallisia ratkaisuja modernin kylpyhuoneen tarpeisiin. Näihin kuuluvat esimerkiksi irrotettavat suihkuistuimet ja tukikaiteet, jotka eivät ainoastaan ole tyylikkäitä vaan myös helppokäyttöisiä – ne voidaan kiinnittää ja irrottaa tarvittaessa ilman erillisiä työkaluja.

Esteettömyys on yhdenvertaisuutta ja osa kestävää kehitystä. Esteettömyydessä ei ole kyse vain liikkumisen esteettömyydestä. Siinä otetaan huomioon myös esimerkiksi näkemiseen, kuulemiseen, ymmärtämiseen ja kommunikaatioon liittyvät asiat. Esteettömyys merkitsee turvallisuutta ja laatua. Se kertoo ajattelutavasta, oikeista asenteista ja erilaisuuden huomioon ottamisesta. Esteetön ympäristö ei erottele ihmisiä heidän toimintakykynsä perusteella. Esteettömyydessä on yksinkertaisesti kyse ihmisten moninaisuuden huomioonottamisesta rakennetun ympäristön suunnittelussa ja toteuttamisessa. Esteettömästä ympäristöstä hyötyvät kaikki.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.