HEWI

Tukikaide, siirreltävä "Mobile", 700 mm, Warm Touch

HEWI

Tukikaide, siirreltävä "Mobile", 700 mm, Warm Touch

HEWI Warm Touch -sarjan siirreltävä Mobile-malli, 700 mm, materiaali kromatulta näyttävä lämminpintainen polyamidi, 950.50.12150 – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 950.50.12150

Äärimmäisen kätevä Hewi Mobile -sarjan tukikaide on helposti siirreltävissä, tarpeen mukaan. Tukikaide voidaan poistaa seinästä hetkessä, ilman työkaluja. Tilalle asetetaan tyylikäs peitelevy.

Hewi Mobile -tukikaiteet ja suihkuistuimet tarjoavat myös joustavan mahdollisuuden varautua tulevaisuuteen. Kohteeseen voidaan asentaa seinäkiinnikkeet tukikaiteita ja suihkuistuimia varten ja niiden päälle asetetaan peitelevyt. Myöhemmin kohteeseen voidaan erikseen tilata tukikaiteet ja suihkuistuimet, kun esteettömyysratkaisut ovat ajankohtaisia.

Ylemmän kaiteen halkaisija on 33 mm ja se yhdistyy 135 asteen kulmassa alempaan, käyttäjän sivuttaisliikkeitä tukevaan kaiteeseen, jonka halkaisija on 25 mm. Seinää vasten taittuvassa tukikaiteessa on säädettävä jarrumekanismi, jolla rajoitetaan halutulla tavalla kaiteen alastuloa.

Kromatulta näyttävä, tyylikäs HEWI Warm Touch -pintamateriaali on polyamidia, joka on miellyttävän lämmin pinta koskettaa. Pinnan alla on vankka teräsputki.

Täyttää Lääkinnällisiä laitteita koskevan Medical Devices -asetuksen (EU) 2017/745 sekä ÖNORM B1600/1601 and SIA 500 vaatimukset. Sertifioitu kapasiteetti 100 kg.

Määrittely ja tilaus

Tukikaide vaatii asennusta varten seinäkiinnike- ja peitelevysetin koodilla 950.50.10040. Haluttaessa on tilattavissa myös pelkkä seinäkiinnike 950.50.01440 asennusta varten, ilman peitekilpeä. Lisäksi tilattavissa on integroitava wc-paperin pidike 950.50.01050.

Ilmoita tilattaessa seinärakenne, oikeiden kiinnitystarvikkeiden lisäämiseksi tilaukseen.

Mitat

Pituus 700 mm
Seinälevyn korkeus 181 mm ja leveys 130 mm
Ylemmän kaiteen halkaisija 33 mm
Alemman kaiteen halkaisija 25 mm

Ominaisuudet

Tuotemerkki
HEWI
Tuotekoodi
950.50.12150
Tuotekategoria

Liittyvät tuotteet

HEWI on arvostettu yritys, joka pyrkii muuttamaan esteettömät tilat esteettisiksi tiloiksi. He ovat Saksan terveydenhuoltosektorin markkinajohtaja ja keskittyvät valmistamaan korkealaatuisia esteettömien tilojen varusteita, jotka huomioivat säädökset, käyttäjien tarpeet, mukavuuden ja tyylin. HEWI tarjoaa laajan valikoiman kylpyhuonevarusteita, joiden lisäksi heiltä löytyy myös monipuolinen valikoima rakennusheloja erinomaisella hinta-laatusuhteella.

HEWI:llä on vahva sitoutuminen esteettömän suunnittelun periaatteisiin. He ymmärtävät, että esteettömyys ei tarkoita pelkästään toiminnallisuutta, vaan myös kauneutta ja tyyliä. Siksi HEWI suunnittelee tuotteita, jotka tarjoavat esteettisen ja houkuttelevan ulkonäön samalla kun täyttävät kaikki esteettömien tilojen vaatimukset. HEWI:n kylpyhuonetarvikkeet eivät ainoastaan sovi hyvin esteettisiin kylpyhuoneisiin, vaan ne myös tarjoavat turvallisuutta, mukavuutta ja käytännöllisyyttä kaikille käyttäjille.

HEWI:n laaja valikoima sisältää erilaisia tuotteita, kuten saippuatelineitä, pyyhekoukkuja, WC-paperitelineitä ja suihkutankoja, joissa yhdistyvät laatu, tyylikäs muotoilu ja kestävyys. Tuotteet ovat saatavilla eri väreissä ja viimeistelyissä, joten ne voidaan helposti sovittaa mihin tahansa kylpyhuoneen sisustukseen ja tyyliin.

HEWI:n sitoutuminen esteettömyyteen ja korkealaatuiseen suunnitteluun tekee heistä arvostetun toimittajan esteettisten tilojen varusteille. Heidän tuotteensa takaavat turvallisuuden, käytännöllisyyden ja tyylikkään ulkonäön, olipa kyseessä julkinen rakennus, hotelli, sairaala tai yksityinen koti.

HEWI BIM-objektit (mm. Archicad ja Revit)
HEWI CAD-piirrokset
HEWI ISO 9001/14001/50001 -sertifikaatti