HEWI

Seinäkiinnikkeen peitekilpi Hewi Mobile taittuville tukikaiteille

HEWI

Seinäkiinnikkeen peitekilpi Hewi Mobile taittuville tukikaiteille

Seinäkiinnikkeen peitekilpi Hewi Mobile taittuville tukikaiteille, mitat 82x265x21 mm, Hewi 950.50.01790 98 – Tamsale

Tuotekoodi: 950.50.01790 98

Äärimmäisen kätevän Hewi Mobile -sarjan tuotteet ovat helposti irrotettavissa tai siirreltävissä, tarpeen mukaan. Suihkuistuin, tukikaide tai tukikahva voidaan poistaa seinästä loppukäyttäjän toimesta hetkessä, ilman työkaluja. Tilalle asetetaan tyylikäs peitelevy.

Hewi Mobile tarjoaa ratkaisuja, jotka tukevat muuntojoustavuuden periaatteita ja mahdollistaa tilojen nopean ja helpon muokkaamisen eri käyttötarkoituksiin. Ratkaisuja voidaan hyödyntää niin esteettömissä hotellihuoneissa, senioriasunnoissa tai missä tahansa muualla, jossa halutaan joustavasti hyödyntää mahdollisuutta tehdä kylpyhuoneesta esteetön. Tarvittaessa esteettömyysratkaisut voidaan myös irrottaa sekä piilottaa tyylikkäästi.

Kohteeseen voidaan asentaa seinäkiinnikkeet suihkuistuimia, taittuvia tukikaiteita ja tukikahvoja varten ja päälle asetetaan sisustustyylin mukaiset peitelevyt. Myöhemmin kohteeseen voidaan erikseen laittaa paikalleen halutut varusteet, kun esteettömyysratkaisut ovat ajankohtaisia. Asennusta, joka on tehty jo valmiiksi, ei enää tarvita. Sen sijaan loppukäyttäjä voi itse valita tuotteiden käytön ajankohdat ja asettaa vain tuotteet paikoilleen.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
HEWI
Tuotekoodi
950.50.01790 98
Tuotekategoria

Vastuullisuus

Innovatiiviset kylpyhuoneratkaisut yhdistävät esteettömyyden ja estetiikan

HEWI on tunnettu monipuolisesta tuotevalikoimastaan, joka sisältää kattavasti kylpyhuonetarvikkeet ja rakennushelat. Laadukas suunnittelu ja kestävyys ovat läsnä kaikissa tuotteissa, olivat ne sitten saippuatelineitä, pyyhekoukkuja, wc-paperitelineitä tai suihkutankoja. HEWI on myös Saksan terveydenhuoltosektorin johtava yritys, joka on erikoistunut esteettömien tilojen varusteisiin.

Esteettömyys ja estetiikka

HEWI:n tuotteet eivät vain täytä esteettömien tilojen teknisiä vaatimuksia, vaan myös tarjoavat houkuttelevan muotoilun. HEWI:n laajasta värivalikoimasta löytyy vaihtoehtoja monenlaisiin tiloihin ja tarpeisiin. HEWI pyrkii yhdistämään esteettömyyden, tyylin ja käytännöllisyyden tuotteissaan, jotka vastaavat sekä käyttäjien tarpeita että virallisia säädöksiä.

Turvallisuutta ja mukavuutta

HEWI:n tuotteet on suunniteltu tarjoamaan turvallisuutta, mukavuutta ja käytännöllisyyttä julkisissa tiloissa, sairaaloissa ja hotelleissa. Yhdistämällä tyylikkään muotoilun korkeaan laatuun, syntyy esteettisesti houkuttelevia kokonaisuuksia.

Joustavuutta ilman työkaluja

HEWI Mobile -sarjan varusteet tarjoavat joustavia ja turvallisia ratkaisuja modernin kylpyhuoneen tarpeisiin. Näihin kuuluvat esimerkiksi irrotettavat suihkuistuimet ja tukikaiteet, jotka eivät ainoastaan ole tyylikkäitä vaan myös helppokäyttöisiä – ne voidaan kiinnittää ja irrottaa tarvittaessa ilman erillisiä työkaluja.

Esteettömyys on yhdenvertaisuutta ja osa kestävää kehitystä. Esteettömyydessä ei ole kyse vain liikkumisen esteettömyydestä. Siinä otetaan huomioon myös esimerkiksi näkemiseen, kuulemiseen, ymmärtämiseen ja kommunikaatioon liittyvät asiat. Esteettömyys merkitsee turvallisuutta ja laatua. Se kertoo ajattelutavasta, oikeista asenteista ja erilaisuuden huomioon ottamisesta. Esteetön ympäristö ei erottele ihmisiä heidän toimintakykynsä perusteella. Esteettömyydessä on yksinkertaisesti kyse ihmisten moninaisuuden huomioonottamisesta rakennetun ympäristön suunnittelussa ja toteuttamisessa. Esteettömästä ympäristöstä hyötyvät kaikki.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.