HEWI

Suihkuistuin, siirreltävä "Mobile", 450 x 450 mm, rst, musta

HEWI

Suihkuistuin, siirreltävä "Mobile", 450 x 450 mm, rst, musta

Hewi 900 suihkuistuin, siirreltävä Mobile-malli, 900.51.40160 CV, 450 x 525 x 112 mm, rst, mattamusta istuin ja seinäkiinnike – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 900.51.40160 CV

Musta suihkuistuin, jossa pitävä, teksturoitu synteettinen pinta. Istuinosa ja seinäkiinnike mattamustaa ruostumatonta terästä (CV matt black). Istuinosan vahvikkeet alumiinia samassa pulverimaalatussa sävyssä kuin istuin.

Äärimmäisen kätevä Hewi Mobile -sarjan suihkuistuin on helposti siirreltävissä, tarpeen mukaan. Suihkuistuin voidaan poistaa seinästä hetkessä, ilman työkaluja. Tilalle asetetaan tyylikäs peitelevy.

Hewi Mobile -suihkuistuimet ja tukikaiteet tarjoavat myös joustavan mahdollisuuden varautua tulevaisuuteen. Kohteeseen voidaan asentaa seinäkiinnikkeet suihkuistuimia ja tukikaiteita varten ja niiden päälle asetetaan peitelevyt. Myöhemmin kohteeseen voidaan erikseen tilata suihkuistuimet ja tukikaiteet, kun esteettömyysratkaisut ovat ajankohtaisia.

Istuin voidaan taittaa pieneen tilaan seinää vasten; syvyys taitettuna 77 mm. Istuimen painokapasiteetti on 150 kg ja tuote täyttää DIN 18040, ÖNORM B1600/1601 and SIA 500 -vaatimukset.

Mitat

Leveys 450 mm
Syvyys 525 mm
Korkeus 112 mm
Istuinosa 450×450 mm

Määrittely ja tilaus

Suihkuistuin vaatii asennusta varten seinäkiinnike- ja peitelevysetin koodilla 900.51.00360. Haluttaessa on tilattavissa myös pelkkä seinäkiinnike 900.51.00160 asennusta varten, ilman peitekilpeä.

Ilmoita tilattaessa seinärakenne, oikeiden kiinnitystarvikkeiden lisäämiseksi tilaukseen.

Istuin on saatavissa myös seuraavissa väriyhdistelmissä:

Seinäkiinnike Matt dark grey pearl mica (ER) / istuin 90 jet black

Seinäkiinnike Matt white (AS) / istuin 98 signal white

Seinäkiinnike Matt light grey pearl mica (AX) / 98 signal white

Seinäkiinnike saatavissa myös muissa erikoisväreissä – kysy

Ominaisuudet

Tuotemerkki
HEWI
Tuotekoodi
900.51.40160 CV
Väri
Musta
Tuotekategoria

Liittyvät tuotteet

Monipuolinen tuotevalikoima esteettömiin tiloihin

HEWI tunnetaan monipuolisesta tuotevalikoimastaan, joka sisältää kattavasti kylpyhuonetarvikkeet ja rakennushelat. Laadukas suunnittelu ja kestävyys ovat läsnä kaikissa tuotteissa, olivat ne sitten saippuatelineitä, pyyhekoukkuja, wc-paperitelineitä tai suihkutankoja. HEWI on myös Saksan terveydenhuoltosektorin johtava yritys, joka on erikoistunut esteettömien tilojen varusteisiin.

Esteetöntä estetiikkaa

HEWI edustaa tuotteita, jotka eivät vain täytä esteettömien tilojen teknisiä vaatimuksia, vaan myös tarjoavat houkuttelevan muotoilun. HEWI:n laajasta värivalikoimasta löytyy vaihtoehtoja monenlaisiin tiloihin ja tarpeisiin. HEWI pyrkii yhdistämään esteettömyyden, tyylin ja käytännöllisyyden tuotteissaan, jotka vastaavat sekä käyttäjien tarpeita että virallisia säädöksiä.

Käytännöllistä turvallisuutta

HEWI:n tuotteet on suunniteltu tarjoamaan turvallisuutta, mukavuutta ja käytännöllisyyttä julkisissa tiloissa, sairaaloissa ja hotelleissa. Yhdistämällä tyylikkään muotoilun korkeaan laatuun, syntyy esteettisesti houkuttelevia kokonaisuuksia.

Joustavuutta ilman työkaluja

HEWI Mobile -sarjan varusteet tarjoavat joustavia ja turvallisia ratkaisuja modernin kylpyhuoneen tarpeisiin. Näihin kuuluvat esimerkiksi irrotettavat suihkuistuimet ja tukikaiteet, jotka eivät ainoastaan ole tyylikkäitä vaan myös helppokäyttöisiä – ne voidaan kiinnittää ja irrottaa tarvittaessa ilman erillisiä työkaluja.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.