Suihkuistuimet

Ladataan sisältöä...

Tyylikkäät ja monikäyttöiset HEWI suihkuistuimet

HEWI valikoimista löytyy kiinteästi seinään asennettavia istuimia, ripustettavia istuimia sekä helposti, nopeasti ja turvallisesti liikuteltavia Mobile-istuimia, jotka voidaan tarvittaessa poistaa seinästä ja asettaa tyylikäs peitekilpi seinäkiinnityslevyn päälle. Saat meiltä projektiisi kaikki HEWI-tuotteet.

Suihkuistuimet esteettömään kylpyhuoneeseen


Suihkuistuimet ovat kylpyhuoneen apuvälineitä, jotka tarjoavat turvallisen ja mukavan peseytymiskokemuksen liikuntarajoitteisille tai avustusta tarvitseville henkilöille. Ne voivat olla kiinteitä, seinälle taittuvia, siirreltäviä tai pyörillä varustettuja. Suihkuistuimien valinnassa on tärkeää ottaa huomioon niiden esteettömyys, siirrettävyys, esteettinen ulkonäkö ja käyttäjän tarpeet.

Esteettömät ja siirrettävät suihkuistuimet


Esteetön suihkuistuin on helposti saavutettavissa, käytettävissä ja tarpeen mukaan poistettavissa. Istuin on mitoitettu niin, että istuminen ja nouseminen sujuvat helposti ja se tukee ja mukautuu käyttäjän mukaan. Istuimen pinta ei liu’u ja on ihoystävällinen. Istuinta voi myös sujuvasti säätää käyttäjän pituuden mukaan. Siirrettävä suihkuistuin on helppo siirtää paikasta toiseen tarpeen mukaan. Suihkuistuin voi olla esimerkiksi ripustettava, jolloin se voidaan nostaa pois seinästä silloin, kun sitä ei tarvita. Siirrettävä suihkuistuin voi olla myös mobile-mallinen, jolloin se voidaan irrottaa seinäkiinnikkeestä ja siirtää tarvittaessa toiseen tilaan. Siirrettävän suihkuistuimen etuna on, että se vapauttaa tilaa kylpyhuoneessa ja mahdollistaa suihkuistuimen käytön eri tiloissa.

Esteettiset suihkuistuimet


Esteettisesti esteetön suihkuistuin on suunniteltu niin, että se sopii kylpyhuoneen sisustukseen ja ilmeeseen. Esteettisesti esteetön suihkuistuin voi olla esimerkiksi tyylikäs ja moderni, jolloin se ei herätä huomiota tai häiritse kylpyhuoneen tunnelmaa. Esteetön suihkuistuin voi olla myös värikäs ja persoonallinen, jolloin se ilahduttaa käyttäjää ja luo positiivista mielialaa. Suihkuistuimet ovat tärkeitä apuvälineitä, jotka lisäävät kylpyhuoneen käyttömukavuutta, turvallisuutta ja esteettömyyttä. Suihkuistuimia on saatavilla erilaisia malleja, materiaaleja, värejä ja ominaisuuksia, jotka vastaavat eri käyttäjien tarpeita ja toiveita. Suihkuistuimien valinnassa kannattaa kääntyä asiantuntijoidemme puoleen, jotka osaavat antaa parhaat suositukset ja neuvot. Suihkuistuimet ovat investointi, joka parantaa kylpyhuoneen laatua ja viihtyisyyttä. Jos tarvitset lisätietoa tai apua suihkuistuimien hankintaan ja käyttöön, ota yhteyttä Tamsalen myyntiin. Seuraamme Invalidiliiton esteettömien tilojen määräyksiä ja suosituksia.