Peili, korkeakiillotettu rst, mittatilaus

Peili, korkeakiillotettu rst, mittatilaus

Rst-peili korkeakiillotetulla peilipinnalla, ainevahvuus 1 mm, ruuvinrei’illä kulmissa tai ilman ruuvinreikiä, maksimimitat 1250 x 2200 mm – Tamsale Oy

Tuotekoodi: KKRST

Kokonaan ruostumattomasta teräksestä valmistettu peili, jossa korkealuokkaisesti kiillotettu peilipinta. Peili on saatavissa joko ruuvinrei’illä kulmissa (vakio) tai ilman ruuvinreikiä (ilmoita tilattaessa). Peilin ainevahvuus on 1 mm.

Kokonaan ruostumattomasta teräksestä valmistettu peili soveltuu hyvin tiloihin missä peilin kestävyys on tärkeää, kuten kouluissa, päiväkodeissa tai hoitolaitoksissa.

Mittatilaus

Yhden peilin maksimimitat ovat 1250 x 2200 mm

Asennus

Asennus on suositeltavaa toteuttaa peiliasennusammattilaisen toimesta, kohteen seinäpinnan vaatimukset huomioiden. Kuten tavallisten peilien, myös rst-peilien asennuksessa on huomioitava tasainen asennuspinta. Peiliä asennettaessa ei saa syntyä jännitteitä, jotka voisivat aiheuttaa koveruttaa tai kuperuutta pintaan. Epätasaiselle pinnalle, kuten laattapinnalle asennettaessa on suositeltavaa käyttää täysin tasaista asennuslevyä peilin taustalla. Suuremmissa peileissä on suositeltavaa käyttää peilin taustalla myös liimapintaa, mahdollisten kulmaruuvien lisäksi.

Ominaisuudet

Tuotekoodi
KKRST
Peilityyppi
Kantikas peili
Tuotemerkki
Wagner-Ewar
Tuotekategoria