Wagner-Ewar

Peili, korkeakiillotettu rst, mittatilaus

Wagner-Ewar

Peili, korkeakiillotettu rst, mittatilaus

Rst-peili korkeakiillotetulla peilipinnalla, ainevahvuus 1 mm, ruuvinrei’illä kulmissa tai ilman ruuvinreikiä, maksimimitat 1250 x 2200 mm – Tamsale Oy

Tuotekoodi: KKRST

Kokonaan ruostumattomasta teräksestä valmistettu peili, jossa korkealuokkaisesti kiillotettu peilipinta. Peili on saatavissa joko ruuvinrei’illä kulmissa (vakio) tai ilman ruuvinreikiä (ilmoita tilattaessa). Peilin ainevahvuus on 1 mm.

Kokonaan ruostumattomasta teräksestä valmistettu peili soveltuu hyvin tiloihin missä peilin kestävyys on tärkeää, kuten kouluissa, päiväkodeissa tai hoitolaitoksissa.

Mittatilaus

Yhden peilin maksimimitat ovat 1250 x 2200 mm

Asennus

RST-peilien asennuksessa on huomioitava tasainen asennuspinta. Peiliä asennettaessa ei saa syntyä ”jännitteitä”, jotka voisivat aiheuttaa koveruutta tai kuperuutta pintaan, vääristäen peilinäkymää.

Epätasaiselle pinnalle, kuten laattapinnalle asennettaessa on suositeltavaa käyttää täysin tasaista asennuslevyä peilin taustalla. Suurempien peilien asennuksessa on suositeltavaa käyttää tarvittaessa peilin taustalla myös liimapintaa, mahdollisten kiinnitysruuvien lisäksi. Kohdearviointi ja peilien asennus tapahduttava ammattilaisen toimesta – valmistajan takuu ei kata asennusvirheitä.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Wagner-Ewar
Tuotekoodi
KKRST
Tuotemerkki
Wagner-Ewar
Muoto
Kantikas
Peilityyppi
Rst-peili
Tuotekategoria

Laadukkaat ja kestävät kylpyhuonevarusteet

Wagner-Ewar, saksalainen kylpyhuonevarustevalmistaja, on tunnettu laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan ympäri Euroopan. Yritys on valmistanut korkealaatuisia saniteettitarvikkeita ruostumattomasta teräksestä jo vuodesta 1974 lähtien, tarjoten ihanteellisia tuotteita monenlaisiin kohteisiin, kuten lentokentille, konserttisaleille sekä toimisto- ja julkisiin tiloihin.

Ruostumaton teräs – kestävyyden kulmakivi

Wagner-Ewarin kylpyhuonevarusteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä, mikä takaa tuotteiden kestävyyden ja laadun. Erityisesti haponkestävä ruostumaton teräs, AISI 316L, on valittu materiaaliksi kaikkiin Wagner-Ewar saippua-annostelijoihin.

Kylpyhuonevarusteet – monipuolinen valinta julkisiin tiloihin

Wagner-Ewarin kylpyhuonevarusteet ovat erinomainen valinta erilaisiin tiloihin. Ne sopivat niin julkisiin paikkoihin, kuten hotelleihin, ravintoloihin ja lentokentille, kuin myös kotitalouksiin, kuten kylpyhuoneisiin ja saunoihin, sekä teollisiin ympäristöihin, kuten tuotantolaitoksiin ja laboratorioihin.

Sertifioituja, käyttäjäystävällisiä ja turvallisia

Wagner-Ewar tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman ja tuoteratkaisuja kaikenlaisille kiinteistöille ja asennusvaihtoehdoille. Wagner-Ewarin tuotteet on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi ja turvallisiksi. Esimerkiksi saippua-annostelijoiden vankat ja helposti itseä kohti vedettävät kahvat tekevät käytöstä helppoa, erityisesti liikuntarajoitteisille. Wagner-Ewarin tuotteet ovat TÜV-sertifioituja DIN EN 12182 mukaan, CE-merkittyjä 93/42 EWC mukaan.

Ajaton ja laadukas valinta kylpyhuoneeseen

Wagner-Ewarin kylpyhuonevarusteet tarjoavat huippulaatua, turvallisuutta ja monipuolisuutta. Ne ovat paras valinta laadukkaita, kestäviä ja turvallisia kylpyhuonevarusteita etsiville. Wagner-Ewarin tuotteet ovat ajattoman ja lineaarisen muotoilunsa ansiosta erinomainen valinta kaikkiin tiloihin.

Lisäksi Wagner-Ewar tarjoaa useita tuotelinjoja, kuten A-Line, joka on yrityksen laajin tuotelinja ja sisältää paljon vaihtoehtoja pinta-asennukseen ja seinään upottamiseen. Wagner-Ewar suunnittelee ja valmistaa varusteita myös asiakkaan yksilöllisten vaatimusten mukaan. P-Line on edullisempi vaihtoehto A-Linelle pinta-asennukseen ja wc-varusteisiin. Se soveltuu loistavasti standardiasennukseen “hinta-herkissä” projekteissa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.