Peili, korkeakiillotettu rst, mittatilaus

Peili, korkeakiillotettu rst, mittatilaus

Rst-peili korkeakiillotetulla peilipinnalla, ainevahvuus 1 mm, ruuvinrei’illä kulmissa tai ilman ruuvinreikiä, maksimimitat 1250 x 2200 mm – Tamsale Oy

Tuotekoodi: KKRST

Kokonaan ruostumattomasta teräksestä valmistettu peili, jossa korkealuokkaisesti kiillotettu peilipinta. Peili on saatavissa joko ruuvinrei’illä kulmissa (vakio) tai ilman ruuvinreikiä (ilmoita tilattaessa). Peilin ainevahvuus on 1 mm.

Kokonaan ruostumattomasta teräksestä valmistettu peili soveltuu hyvin tiloihin missä peilin kestävyys on tärkeää, kuten kouluissa, päiväkodeissa tai hoitolaitoksissa.

Mittatilaus

Yhden peilin maksimimitat ovat 1250 x 2200 mm

Asennus

RST-peilien asennuksessa on huomioitava tasainen asennuspinta. Peiliä asennettaessa ei saa syntyä ”jännitteitä”, jotka voisivat aiheuttaa koveruutta tai kuperuutta pintaan, vääristäen peilinäkymää.

Epätasaiselle pinnalle, kuten laattapinnalle asennettaessa on suositeltavaa käyttää täysin tasaista asennuslevyä peilin taustalla. Suurempien peilien asennuksessa on suositeltavaa käyttää tarvittaessa peilin taustalla myös liimapintaa, mahdollisten kiinnitysruuvien lisäksi. Kohdearviointi ja peilien asennus tapahduttava ammattilaisen toimesta – valmistajan takuu ei kata asennusvirheitä.

Ominaisuudet

Tuotekoodi
KKRST
Peilityyppi
Kantikas peili
Tuotemerkki
Wagner-Ewar
Tuotekategoria