Speho

Speho Lisbeth LED-peili suoralla valolla

Speho

Speho Lisbeth LED-peili suoralla valolla

Ripustushihna värissä taupe, mattamusta tai nahka (keinonahkaisia). Halkaisija 800 tai 600 mm. Väri, halkaisija ja lisäominaisuudet määritettävissä.

Tuotekoodi: Speho Lisbeth - määritettävissä

Speho Lisbeth peiliä ympäröivä, koristeellinen keinonahkainen ripustushihna luo tilaan täysin uniikin ilmeen.

Hiekkapuhalletun valokehän läpi tuleva suoravalaistus antaa valoa tarkkuutta vaativiin tehtäviin. Peilin kiinnitystapa ja nahkaista ilmettä jäljittelevä ripustushihna mahdollistaa upean persoonallisen ilmeen valaistukselle.

Rakenna alla olevan tuotekortin avulla täydellinen peili halutulla värillä, halkaisijalla sekä lisäominaisuuksilla. Autamme mielellämme!

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Speho
Tuotekoodi
Speho Lisbeth - määritettävissä
Muoto
Pyöreä
Peilityyppi
LED-peilit
Valaistus
Suora valaistus
Väri
Musta, Ruskea, Taupe
Tuotekategoria

Valaistujen peilien asiantuntija

Valaistuilla peileillä voidaan synnyttää tilaan juuri halutunlainen tunnelma. Huippulaadukasta Samsung LED-teknologiaa hyödyntäviin Speho LED-peileihin voit valita haluamasi tyylin, suoran valaistuksen tai epäsuoran valaistuksen, sekä halutut lisäominaisuudet.

Mallista riippuen, lisäominaisuutena on saatavissa mm. huurtumisenesto, integroitu suurentava meikkipeili valaistuksella tai ilman, kosketussensori, laser- tai taustavalaistu logo, säädettävä valaistuksen voimakkuus ja säädettävä värilämpötila, eli valaistuksen värisävy. Speho-malliston peilit voidaan kustomoida myös haluttujen mittojen mukaan.

Spehon valaistut peilit ovat täydellinen yhdistelmä suunnittelua, innovaatiota ja toiminnallisuutta yhdessä tuotteessa. Speholla on peilien valmistamisesta yli 25 vuoden kokemus, oma sisäinen tutkimus- ja kehitysosasto sekä omat valmistuslaitokset Espanjassa. Yritys on keskittynyt palvelemaan erityisesti hotelliprojektien tarpeita.

Speho tarjoaa projekteihin toivotuin ominaisuuksin räätälöityjä valaistuja peilejä, joissa on käytetty uusinta teknologiaa ja elektroniikkaa. Laadukkaissa ja näyttävissä peileissä yhdistyvät tunteisiin vetoava vaikutelma, korkealuokkaiset materiaalit ja LED-valaistuksen suorituskyky, jonka takaa viimeisin Samsung LED-teknologia.

Spehon valmistus-, varastointi- ja jakelulaitokset sijaitsevat Valenciassa, Espanjassa, jossa uusia tuotteita innovoidaan ja suunnitellaan testilaboratorioissa todellisten käyttäjien kanssa sekä varmistetaan tuotteiden laatu useilla erilaisilla testeillä. Kaikki peilit on sertifioitu korkeimpien laatu- ja turvallisuusstandardien mukaisesti ja tuotteilla on 5 vuoden takuu.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.