Zenon – Solid Surface

Espanjalaisen Zenonin tuotteet ovat tunnettuja niiden keveydestä, sileästä pinnasta ja saumattomasta muotoilusta. Yrityksen filosofian ”Born to be admired” mukaisesti, Zenon haluaa luoda sisustusprojekteja, joissa tuotteet tuovat tilaan ainutlaatuista persoonallisuutta.

Zenonin tuotteet valmistetaan Solid Surface -materiaalista, joka on polyesterihartsista valmistettu komposiittimateriaali. Tämä materiaali on antibakteerinen, korkean kovuuden omaava, imukyvytön, lämpöfuusioitu, muovattava, kevyt, saumaton, helppo puhdistaa, korjattavissa, leikattavissa, sovellettavissa tilaan ja kierrätettävä.

Zenonin tuotevalikoimaan kuuluu rohkeita suunnitteluratkaisuja, jotka sopivat erityisen hyvin kunnianhimoisiin projekteihin. Zenon Create -tuotesarja mahdollistaa tilojen visuaalisen jatkuvuuden luomisen yhdistämällä pesualtaita, suihkualtaita ja päällystyspaneeleita saman suunnittelun alle. Lisäksi Zenon tarjoaa laajan valikoiman värejä, mukaan lukien standardivärit, metallivärit ja kolme uutta trendiväriä: terrakotta, koboltti ja salvia.

Zenonin kylpyammeet on valmistettu akryylistä, joka on kestävä materiaali ja tarjoaa miellyttävän tuntuisen pinnan. Heidän suihkualtaansa on valmistettu kestävistä ja pitävistä materiaaleista, jotka ovat helppoja ylläpitää ja puhdistaa.

Zenon on yritys, joka on sitoutunut innovaatioihin ja jatkuvaan parantamiseen. Zenonin tuotteet ovat paitsi kauniita, myös käytännöllisiä, ja ne tuovat lisäarvoa mihin tahansa kylpyhuoneeseen. Valitsemalla Zenonin tuotteet voit luoda kylpyhuoneesta paikan, joka on sekä toimiva että esteettisesti miellyttävä.