HEWI

HEWI saippua-annostelija seinään, mattamusta

HEWI

HEWI saippua-annostelija seinään, mattamusta

Seinään kiinnitettävä mattamusta saippua-annostelija 300 ml saippuasäiliöllä, lukittava, sivussa näyttöaukko, K207 mm, S82 mm, halkaisija 70 mm, HEWI 950.06.10101 – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 950.06.10101

Seinään kiinnitettävä musta saippua-annostelija 300 ml saippuasäiliöllä. Käytännöllisessä annostelijassa voi käyttää niin nestesaippuaa kuin nestemäistä tai geelimäistä käsidesiä. Annostelijan sivussa oleva näyttöaukko ilmaisee täytön tarpeen. Annostelija on lukittava.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetun saippua-annostelijan pinta on mattamustaksi pulverimaalattu. Korkeus 207 mm, syvyys 82 mm ja halkaisija 70 mm.

 

Ominaisuudet

Tuotemerkki
HEWI
Tuotekoodi
950.06.10101
Valmistaja
HEWI
Materiaali
Ruostumaton teräs
Väri
Musta
Käytettävä saippua
Nestesaippua
Säiliötyyppi
Täytettävä saippuasäiliö
Tuotekategoria

HEWI on alallaan arvostettu yritys, joka haluaa tehdä esteettömistä tiloista esteettisiä tiloja. Hewi on Saksan terveydenhuoltosektorin markkinajohtaja, joka keskittyy valmistamaan korkealaatuisia esteettömien tilojen varusteita, jotka huomioivat säädökset, käyttäjien tarpeet, mukavuuden ja tyylin. HEWI tarjoaa laajan valikoiman kylpyhuonevarusteita, joiden lisäksi heiltä löytyy myös monipuolinen valikoima rakennusheloja erinomaisella hinta-laatusuhteella.

HEWI:llä on vahva sitoutuminen esteettömän suunnittelun periaatteisiin. He ymmärtävät, että esteettömyys ei tarkoita pelkästään toiminnallisuutta, vaan myös kauneutta ja tyyliä. Siksi HEWI suunnittelee tuotteita, jotka tarjoavat esteettisen ja houkuttelevan ulkonäön samalla, kun täyttävät kaikki esteettömien tilojen vaatimukset. HEWI:n kylpyhuonetarvikkeet eivät ainoastaan sovi hyvin esteettisiin kylpyhuoneisiin, vaan ne myös tarjoavat turvallisuutta, mukavuutta ja käytännöllisyyttä kaikille käyttäjille.

HEWI:n laaja valikoima sisältää erilaisia tuotteita, kuten saippuatelineitä, pyyhekoukkuja, WC-paperitelineitä ja suihkutankoja, joissa yhdistyvät laatu, tyylikäs muotoilu ja kestävyys. Tuotteet ovat saatavilla eri väreissä ja viimeistelyissä, joten ne voidaan helposti sovittaa mihin tahansa kylpyhuoneen sisustukseen ja tyyliin.

HEWI:n sitoutuminen esteettömyyteen ja korkealaatuiseen suunnitteluun tekee heistä arvostetun toimittajan esteettömien tilojen varusteille. HEWI-tuotteet takaavat turvallisuuden, käytännöllisyyden ja tyylikkään ulkonäön, olipa kyseessä julkinen rakennus, hotelli, sairaala tai yksityinen koti.

 

HEWI värikartta
HEWI BIM-objektit (mm. Archicad ja Revit)
HEWI CAD-piirrokset
HEWI ISO 9001/14001/50001 -sertifikaatti

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.