HEWI

HEWI saippua-annostelija seinään, mattamusta

HEWI

HEWI saippua-annostelija seinään, mattamusta

Seinään kiinnitettävä mattamusta saippua-annostelija 300 ml saippuasäiliöllä, lukittava, sivussa näyttöaukko, K207 mm, S82 mm, halkaisija 70 mm, HEWI 950.06.10101 – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 950.06.10101

Seinään kiinnitettävä musta saippua-annostelija 300 ml saippuasäiliöllä. Käytännöllisessä annostelijassa voi käyttää niin nestesaippuaa kuin nestemäistä tai geelimäistä käsidesiä. Annostelijan sivussa oleva näyttöaukko ilmaisee täytön tarpeen. Annostelija on lukittava.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetun saippua-annostelijan pinta on mattamustaksi pulverimaalattu. Korkeus 207 mm, syvyys 82 mm ja halkaisija 70 mm.

 

Ominaisuudet

Tuotemerkki
HEWI
Tuotekoodi
950.06.10101
Valmistaja
HEWI
Väri
Musta
Saippua
Nestesaippua
Lukitus
Lukittava
Säiliö
Täytettävä saippuasäiliö
Toiminta
Manuaalinen
Asennus
Seinään
Tuotekategoria

Vastuullisuus

Innovatiiviset kylpyhuoneratkaisut yhdistävät esteettömyyden ja estetiikan

HEWI on tunnettu monipuolisesta tuotevalikoimastaan, joka sisältää kattavasti kylpyhuonetarvikkeet ja rakennushelat. Laadukas suunnittelu ja kestävyys ovat läsnä kaikissa tuotteissa, olivat ne sitten saippuatelineitä, pyyhekoukkuja, wc-paperitelineitä tai suihkutankoja. HEWI on myös Saksan terveydenhuoltosektorin johtava yritys, joka on erikoistunut esteettömien tilojen varusteisiin.

Esteettömyys ja estetiikka

HEWI:n tuotteet eivät vain täytä esteettömien tilojen teknisiä vaatimuksia, vaan myös tarjoavat houkuttelevan muotoilun. HEWI:n laajasta värivalikoimasta löytyy vaihtoehtoja monenlaisiin tiloihin ja tarpeisiin. HEWI pyrkii yhdistämään esteettömyyden, tyylin ja käytännöllisyyden tuotteissaan, jotka vastaavat sekä käyttäjien tarpeita että virallisia säädöksiä.

Turvallisuutta ja mukavuutta

HEWI:n tuotteet on suunniteltu tarjoamaan turvallisuutta, mukavuutta ja käytännöllisyyttä julkisissa tiloissa, sairaaloissa ja hotelleissa. Yhdistämällä tyylikkään muotoilun korkeaan laatuun, syntyy esteettisesti houkuttelevia kokonaisuuksia.

Joustavuutta ilman työkaluja

HEWI Mobile -sarjan varusteet tarjoavat joustavia ja turvallisia ratkaisuja modernin kylpyhuoneen tarpeisiin. Näihin kuuluvat esimerkiksi irrotettavat suihkuistuimet ja tukikaiteet, jotka eivät ainoastaan ole tyylikkäitä vaan myös helppokäyttöisiä – ne voidaan kiinnittää ja irrottaa tarvittaessa ilman erillisiä työkaluja.

Esteettömyys on yhdenvertaisuutta ja osa kestävää kehitystä. Esteettömyydessä ei ole kyse vain liikkumisen esteettömyydestä. Siinä otetaan huomioon myös esimerkiksi näkemiseen, kuulemiseen, ymmärtämiseen ja kommunikaatioon liittyvät asiat. Esteettömyys merkitsee turvallisuutta ja laatua. Se kertoo ajattelutavasta, oikeista asenteista ja erilaisuuden huomioon ottamisesta. Esteetön ympäristö ei erottele ihmisiä heidän toimintakykynsä perusteella. Esteettömyydessä on yksinkertaisesti kyse ihmisten moninaisuuden huomioonottamisesta rakennetun ympäristön suunnittelussa ja toteuttamisessa. Esteettömästä ympäristöstä hyötyvät kaikki.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.