Pebble by BIG

Pebble saippua-annostelija

Pebble by BIG

Pebble saippua-annostelija

Pebble by BIG saippua-annostelija,  Ø80 x 151 x 106 mm, ruostumaton teräs – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 8007

Pebble by BIG, vapaasti seisova ja tasapainotettu saippua-annostelija,  Ø80 x 151 x 106 mm  on valmistettu 50-70 % kierrätetystä ruostumattomasta teräksestä. Tuote on osa laajempaa Pebble by BIG -tuotesarjaa, jonka on suunnitellut tanskalainen Bjarke Ingels Group. Sarjan tuotannosta vastaa d line.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Pebble by BIG
Tuotekoodi
8007
Väri
Valkoinen
Saippua
Nestesaippua
Säiliö
Täytettävä saippuasäiliö
Toiminta
Manuaalinen
Tuotekategoria
Avainsanat

Tanskalainen d line on suunnitellut yhteistyössä Bjarke Ingels Groupin, BIGin kanssa Pebble by BIG -tuotesarjan. Kokoelma sisältää kylpyhuonetarvikkeiden lisäksi niihin sopivat ovihelat.

Tuotesarjassa on leikkisää tuntua sekä samalla ylellisyyttä. Jokainen sarjan tuote sopii saumattomasti kokonaisuuteen. Tuotteiden pyöristyvät ja symmetriset muodot tasapainottavat kokonaisuutta. Kappaleiden mattapinta taas tuo niihin erityistä maanläheistä tuntua.

Kuten aiemmin Arne Jacobsenin ja Knud Holscherin kanssa, d linen suunnitteluyhteistyö BIGin kanssa tähtäsi kestävän design-klassikon luomiseen. Sellaisen, joka näyttää hyvältä missä tahansa ympäristössä vielä vuosikymmentenkin kuluttua.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.