Geesa

Hylly, pyyhetangolla, 600 mm, musta / harjattu rst

Geesa

Hylly, pyyhetangolla, 600 mm, musta / harjattu rst

Geesa Leev hylly, pyyhetangolla, 918207-05-600, 600 x 125 x 76 mm, musta / harjattu rst – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 918207-05-600

Kylpyhuoneen alumiinista valmistettu hylly, pyyhetangolla. Hylly on samalla tukeva ja kevyt. Nämä ominaisuudet ovat tunnistettavia piirteitä uuden Geesa Leev-malliston tuotteissa. Tässä minimalistisesti muotoillussa, pyyhetelineellä varustetussa hyllyssä, on pehmeät kaaret ja se on esteettisesti miellyttävä. Siinä yhdistyvät eleetön design ja toiminnallisuus täydellisesti, ja siinä on runsaasti tilaa pyyhkeille ja kaikenlaisille kylpytuotteille.

Geesa Leev -malliston tunnistettava ilme on innovatiivisen suunnitteluprosessin tulos, jossa kantava teema on tuotteiden valmistus yhdestä alumiinikappaleesta. Valmistustekniikka mahdollistaa poikkeuksellisen muotoilun ja toimivuuden täydellisessä harmoniassa keskenään.

Leev-sarjaa kehittäessään Geesa on saanut inspiraatiota sisustuselementeistä, minkä seurauksena kylpyhuoneesta tulee osa koko asuintilaa. Good Industrial Design (GIO) muotoilupalkittu Leev-sarja mahdollistaa virtaviivaisen ja kehystävän tunnelman luomisen kylpyhuoneeseen.

Leveys: 600 mm
Korkeus: 76 mm
Syvyys: 125 mm
Väri: musta / harjattu rst
Asennustyyppi: ruuvit

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Geesa
Tuotekoodi
918207-05-600
Väri
Musta
Tuotekategoria

Geesa on toiminut laadukkaiden kylpyhuonetarvikkeiden valmistajana jo 130 vuotta. Yritys perustettiin vuonna 1885 ja nykyisin Hollannin markkinajohtaja myy tuotteitaan 65 maassa ympäri Eurooppaa. Geesan referenssit sisältävät lukuisia hotelleja ja risteilijöitä ympäri maailmaa.

Saat meiltä projektiisi kaikki alla olevan Geesa-tuotekuvaston tuotteet.