NICHBA DESIGN

Peili 490 x 790 mm, alumiini, musta

NICHBA DESIGN

Peili 490 x 790 mm, alumiini, musta

Nichba pieni peili, L100110, 490 x 8 x 790 mm, maalattu alumiini, musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: L100110

Nichba-sarjan pienikokoinen peili voidaan ripustaa sekä vaaka- että pystysuoraan. Peilin muotokieli välittää keveyttä ja herkkyyttä, minimalistisella muotoilullaan. Peili sopii loistavasti skandinaaviseen sisustukseen, jossa funktionalismi on avainasemassa.

Mitat 490 x 8 x 790 mm (leveys, syvyys, korkeus).

Materiaalina jauhemaalattu alumiini, peililasissa kiillotetut reunat.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
NICHBA DESIGN
Tuotekoodi
L100110
Väri
Musta
Materiaali
Alumiini
Tuotemerkki
Nichba
Peilityyppi
Kantikas peili
Tuotekategoria

NICHBA:n tarina juontaa juurensa Nichlas B. Andersenin sepäntaitoihin, joissa hän loi esteettisiä rautatuotteita. Nykyään NICHBA myy tuotteitaan ympäri maailmaa yli 12 maassa, edustaen puhdasta tanskalaista käsityötaitoa.

Alun perin harrastuksesta lähtenyt tarina kehittyi kasvavan kysynnän myötä liiketoiminnaksi, ja nykyään Nichban vahvan muotoilutiimin muodostavat Nichlas ja myynnistä vastaava ystävä, Christoffer.

Nichban tuotteet perustuvat muotoiluun, jossa kaikki ylimääräinen on karsittu pois, jättäen jäljelle yksinkertaiset linjat ja puhtaat muodot – vapaina kaikista häiriötekijöistä. Ajattomat ja toimivat Nichba-tuotteet sopivat mihin tahansa sisustukseen.

Nichba-tuotteet ovat tarkkaan suunniteltuja ja valmistettuja, ja niiden yksinkertainen muotoilu tekee niistä ajattomia ja helposti yhdisteltäviä erilaisiin tiloihin. Olipa kyse sitten modernista tai perinteisemmästä sisustustyylistä, Nichban tuotteet tuovat eleganttia ja minimalistista ilmettä.

Laadukkaat materiaalit ja käsityönä tehty valmistusprosessi varmistavat Nichba-tuotteiden kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Yrityksen filosofiana on tarjota asiakkailleen kestäviä ja ajattomia tuotteita, jotka kestävät aikaa sekä toiminnallisesti että muotoilullisesti.

Nichba jatkaa kasvuaan ja menestystään ympäri maailmaa, ja heidän tuotteensa ovat saavuttaneet suosiota design- ja sisustuspiireissä. Nichba jatkaa tanskalaista käsityöperinnettä, tarjoten samalla innovatiivisia ja tyylikkäitä ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.