D line kylpyhuonetarvikkeet ja rakennushelat eri pintavaihtoehdoilla

Tarve laajalle värien käytölle kylpyhuonetiloissa on huomioitu myös ajattomissa dline tuotteissa. d line onkin lisännyt valikoimaansa eri värejä ja pintakäsittelyjä tuotteilleen.

PVD-pinnat

PVD-pinnoite luo erittäin korkealaatuisen ja kestävän pinnan ruostumattomalle teräkselle. d line kylpyhuonevarusteita on mahdollista saada niin harjatulla kuin kiillotetulla pinnalla kuparin, hiilenmustan sekä messingin sävyissä. Messinkihelojen ja PVD-pinnoitteisten tuotteiden ominaisuuksien ansiosta kylpyhuoneisiin on saatavilla, paitsi hygieeninen myös yhtenäinen värimaailma. Normaalin 20 vuoden tuotetakuun ohella d line tarjoaa 5 vuoden takuun PVD-pinnoitteille

Pulverimaalatut pinnat

Minimalistista designia edustavat tuotteet on mahdollista saada kaikissa hienostuneissa ja puhtaissa RAL-väreissä sekä kiiltoasteissa. Vakioväreiksi luokiteltujen neljän perusvärin pinta on silkkimatta ja kiiltoasteeltaan 20. Se saadaan aikaiseksi puhtaalla, laimentamattomalla pigmentillä, jonka päälle luodaan vielä kova, väritön puolihimmeä pinta, joka on helppo puhdistaa pyyhkimällä kostealla liinalla. Normaalin 20 vuoden tuotetakuun ohella d line tarjoaa 5 vuoden takuun pulverimaalatulle pinnoitteille.

Kysy meiltä mistä tahansa värivaihtoehdosta – autamme mielellämme!

Muut ajankohtaiset

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!