Wagner-Ewar

Saippuasäiliö, 850 ml, Wagner-Ewar saippua-annostelijoihin

Wagner-Ewar

Saippuasäiliö, 850 ml, Wagner-Ewar saippua-annostelijoihin

850 ml uudelleen täytettävä saippuasäiliö Wagner-Ewar -saippua-annostelijoille, mitat 71 x 168 x 100mm, materiaali polypropeeni.

Tuotekoodi: 937201

850 ml uudelleen täytettävä saippuasäiliö Wagner-Ewar -saippua-annostelijoille, mitat 71 x 168 x 100mm, materiaali polypropeeni. Säiliö voidaan vaihtaa Wagner-Ewar -saippua-annostelijoihin saippuapullojen tilalle. Päältä avattava kansi saippuan täyttöä varten.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Wagner-Ewar
Tuotekoodi
937201
Tuotekategoria
Laadukkaat ja kestävät kylpyhuonevarusteet Wagner-Ewarilta

Wagner-Ewar, saksalainen kylpyhuonevarustevalmistaja, tunnetaan laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan, jotka soveltuvat moniin kohteisiin, kuten lentokentille, konserttisaleille ja toimisto- ja julkitilakohteisiin.

Korkealaatuiset ja kestävät materiaalit

Yrityksen kylpyhuonevarusteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista, erityisesti ruostumattomasta teräksestä, varmistaen kestävyyden ja laadun. Tuotteiden viimeistely ja muotoilu mahdollistavat niiden monipuolisen käytön.

Soveltuvuus monenlaisiin kohteisiin

Wagner-Ewarin kylpyhuonevarusteet ovat ihanteellisia eri tiloille, kuten julkisille paikoille (hotellit, ravintolat, lentokentät), kotitalouksille (kylpyhuoneet, saunat) ja teollisiin ympäristöihin (tuotantolaitokset, laboratoriot).

Helppokäyttöisyys ja turvallisuus

Tuotteet on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi ja turvallisiksi. Esimerkiksi helppokäyttöiset venttiilit ja vankat kahvat helpottavat käyttöä, erityisesti liikuntarajoitteisille.

Laatu ja monipuolinen valinta

Wagner-Ewarin kylpyhuonevarusteet tarjoavat huippulaatua, turvallisuutta ja monipuolisuutta. Ne ovat paras valinta laadukkaita, kestäviä ja turvallisia kylpyhuonevarusteita etsiville.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.