Brabantia

Poljinroskis Bo 36 L, Platinum

Brabantia

Poljinroskis Bo 36 L, Platinum

Brabantia Bo poljinroskis 36 L, Platinum, L 540 x S 363 x K 440 mm – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 121449

Etsitkö jätehuoltoratkaisua, joka sopii tyyliisi? Tämä 36 litran Brabantia Bo-poljinroskakori on kaunis sisältä ja ulkoa. Se säästää tilaa, sen polkimen käyttö on hygieenistä ja kansi sulkeutuu hiljalleen, kun olet valmis. Tämä tilaa säästävä kaunokainen sopii myös seinän lähelle, jotta jätteenkäsittely ei mene elämäntyylisi edelle. Valitse Bo!

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Brabantia
Tuotekoodi
121449
Väri
Harmaa
Materiaali
Ruostumaton teräs
Tuotemerkki
Brabantia
Tilavuus
30-60 L
Tuotekategoria

Brabantia on hollantilainen, vuonna 1919 perustettu perheyritys, jonka tuotteita myydään tänä päivänä ympäri maailmaa 85 eri maassa, työllistäen yhteensä 1000 henkeä. Brabantia kehittää kestäviä ja luotettavia tuotteita, jotka säilyttävät kauneutensa ja toimivuutensa läpi vuosien. Mallistoon kuuluvat roskakorit, pyykinkuivaustelineet, pyykkikorit, pyykkisäkit, silityslaudat sekä kylpyhuonevarusteet. Toimitamme projekteihin kaikki Brabantian valikoimista löytyvät tuotteet.

Yrityksen tavoitteena on kehittää tuotteitansa kohti 100 % kierrätettävyyttä. Esimerkkinä suunnasta toimii uusi Brabantia Flatback+ –mallisto, jossa jo 25 % on kierrätettävää materiaalia sekä yritykselle myönnetty ISO14001 ympäristösertifikaatti. Brabantian roskisten laadun takeena on Brabantian niille myöntämä 10 vuoden takuu. Kohteisiin, joissa pitää minimoida mahdollinen jätteiden syttymisriski, Brabantialta löytyy paloturvallisia roska-astioita, jotka on testattu ja sertifioitu RWTÜW:n toimesta Saksassa.