Brabantia

Poljinroskis Bo 60 L, Platinum

Brabantia

Poljinroskis Bo 60 L, Platinum

Brabantia Bo poljinroskis 60 L, Platinum, L 541 x S 363 x K 652 mm – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 211409

Haluatko roskakorin, joka näyttää hyvältä ja jossa on paljon tilaa? Tässä on 60 litran Bo-poljinroskakori – Brabantian suuri kaunokainen. Tähän XXL-kokoiseen roskakoriin mahtuu paljon roskia. Siinä on pehmeästi sulkeutuva kansi, joka avautuu hygieenisesti jalan napautuksella. Integroitujen kahvojen ansiosta sitä on helppo liikuttaa. Se on suunniteltu kotiasi rakastaen ja ympäristöstä huolehtien. Iso plussa!

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Brabantia
Tuotekoodi
211409
Väri
Harmaa
Materiaali
Ruostumaton teräs
Tuotemerkki
Brabantia
Tilavuus
30-60 L
Tuotekategoria

Brabantia on hollantilainen, vuonna 1919 perustettu perheyritys, jonka tuotteita myydään tänä päivänä ympäri maailmaa 85 eri maassa, työllistäen yhteensä 1000 henkeä. Brabantia kehittää kestäviä ja luotettavia tuotteita, jotka säilyttävät kauneutensa ja toimivuutensa läpi vuosien. Mallistoon kuuluvat roskakorit, pyykinkuivaustelineet, pyykkikorit, pyykkisäkit, silityslaudat sekä kylpyhuonevarusteet. Toimitamme projekteihin kaikki Brabantian valikoimista löytyvät tuotteet.

Yrityksen tavoitteena on kehittää tuotteitansa kohti 100 % kierrätettävyyttä. Esimerkkinä suunnasta toimii uusi Brabantia Flatback+ –mallisto, jossa jo 25 % on kierrätettävää materiaalia sekä yritykselle myönnetty ISO14001 ympäristösertifikaatti. Brabantian roskisten laadun takeena on Brabantian niille myöntämä 10 vuoden takuu. Kohteisiin, joissa pitää minimoida mahdollinen jätteiden syttymisriski, Brabantialta löytyy paloturvallisia roska-astioita, jotka on testattu ja sertifioitu RWTÜW:n toimesta Saksassa.