d line

Kalustevedin Ø10 x 32 mm

d line

Kalustevedin Ø10 x 32 mm

Kalustevedin Ø10 x  (c/c) 32 mm, haponkestävä teräs AISI 316 – Tamsale Oy.

Tuotekoodi: 3822/3832/3842

Kalustevedin Ø10 mm x (c/c) 32mm. Kiinnitys M5-ruuveilla. Hiottua haponkestävää ruostumatonta terästä AISI 316.

Vakiokäsittely hiottu ja harjattu, hionta-aste 320. Saatavana myös kiillotettuna, jauhemaalattuna RAL sävyihin ja PVD käsiteltynä lukuisiin eri väreihin.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
d line
Tuotekoodi
3822/3832/3842
Asennus
M5 kierre
Materiaali
Haponkestävä ruostumaton teräs
Väri
Rst hiottu tai harjattu
Mitta
Korkeus 32mm, Korkeus 32mm taivutettu, Korkeus 40mm
Viimeistely
Hiottu tai harjattu
Tuotekategoria
Avainsanat

d line on pitkät käsityöperinteet omaava Tanskan johtava kylpyhuonevarusteita ja rakennusheloja valmistava yritys, jonka tuotevalikoima on laajentunut vuosien varrella esteettömyystuotteisiin ja hanoihin. Materiaalina käytetään lujinta muokattavissa olevaa haponkestävää teräslaatua AISI316.

Tuotteet sopivat erityisen hyvin julkistiloihin, joissa vaaditaan tyylin lisäksi pitkää toimintavarmuutta sekä kaikkiin kohteisiin, joissa haetaan laatua ja pitkäikäisyyttä. d line teräsosilla on 20 vuoden tuotetakuu. Suunnittelijoita tuotesarjoilla ovat mm. arkkitehtiprofessorit Knud Holscher ja Arne Jacobsen, Bjarke Ingels Group (BIG) ja Tom Dixon.

50-70% kierrätetystä ruostumattomasta teräksestä valmistettavat korkealaatuiset tuotteet ovat saatavissa tuotannosta tarkasti viimeisteltynä, käsin hiottuna ja harjattuna / kiillotettuna teräksenä, jauhemaalattuna RAL sävyihin sekä PVD käsiteltynä lukuisiin eri väreihin. Osa tuotteista on saatavissa myös lakkamattomana messinkinä.

Kansainvälisiä muotoilupalkintoja d linelle on kertynyt vuodesta 1971 lähtien jo yli 70 kpl. d line ovenpainikkeet on kuulalaakeroitu ja testattu vaativimpaan EN1906 4 luokkaan. Vetimet ja painikkeet on myös vahvistettu taitteista, jotta saadaan aikaan mahdollisimman symmetrinen ja kestävä muoto.