d line

Sivutaivutettu vedin Ø 14 mm

d line

Sivutaivutettu vedin Ø 14 mm

Ø 14mm sivutaivutettu vedin, haponkestävä teräs AISI 316 – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 4032/4034

Ø 14 mm sivutaivutettu vedin haponkestävää ruostumatonta terästä. Parina läpikiinnitykseen kierre- ja holkkipuoli. Kierrepuoli asennettavissa myös yksipuoleisesti  oven läpi 8mm laippa- ym ruuveilla. Holkkipuoli kiinnitettävissä yksipuolisesti erillisten pintakiinnitteisten holkkien avulla.

d line vetimet myös mittatilauksena.

Sopii lasioviin erikseen tilattavien lasikiinnitystarvikkeiden avulla.

Saatavana myös erikokoisia tukikilpiä.

Vakiokäsittely hiottu ja harjattu, hionta-aste 320. Saatavana myös kiillotettuna, jauhemaalattuna RAL sävyyn 9005 Black sekä PVD käsiteltynä (kupari, messinki ja hiilenmusta ”charcoal”)..

Ominaisuudet

Tuotemerkki
d line
Tuotekoodi
4032/4034
Asennus
Oveen
Materiaali
Haponkestävä ruostumaton teräs
Vedintyyppi
Kierrepuoli, Holkkipuoli
Mitta c/c
125mm, 300mm, 650mm
Tuotekategoria
Avainsanat

Liittyvät tuotteet

 • M8 laipparuuvi

  Haponkestävä teräs AISI 316 – Tamsale

  Valmistaja: d line

  Tuotekoodi: Useita tuotteita

 • M8 holkkiruuvi

  Haponkestävä teräs AISI 316 – Tamsale

  Valmistaja: d line

  Tuotekoodi: Useita tuotteita

d line on pitkät käsityöperinteet omaava Tanskan johtava kylpyhuonevarusteita ja rakennusheloja sekä esteettömyystuotteita valmistava yritys. Materiaalina käytetään lujinta muokattavissa olevaa haponkestävää teräslaatua AISI316.

Tuotteet sopivat erityisen hyvin julkitiloihin ja kaikkiin kohteisiin, joissa vaaditaan tyylin lisäksi pitkää toimintavarmuutta, laatua ja pitkäikäisyyttä. d line teräsosilla on 20 vuoden tuotetakuu. Suunnittelijoita tuotesarjoilla ovat mm. arkkitehtiprofessorit Knud Holscher ja Arne Jacobsen, Bjarke Ingels Group (BIG) ja Tom Dixon.

50-70% kierrätetystä ruostumattomasta teräksestä valmistettavat korkealaatuiset tuotteet ovat saatavissa tuotannosta tarkasti viimeisteltynä, käsin hiottuna ja harjattuna (rst), kiillotettuna teräksenä, jauhemaalattuna RAL-sävyyn 9005 Black sekä PVD-käsiteltynä rosterina (värit; kupari, messinki ja hiilenmusta ”charcoal”).

Kansainvälisiä muotoilupalkintoja d linelle on kertynyt vuodesta 1971 lähtien jo yli 70 kpl. d line ovenpainikkeet on kuulalaakeroitu ja testattu vaativimpaan EN1906 4 luokkaan. Vetimet ja painikkeet on myös vahvistettu taitteista, jotta saadaan aikaan mahdollisimman symmetrinen ja kestävä muoto.