d line

WC-vääntönuppi

d line

WC-vääntönuppi

WC-vääntönuppi, kara 5×5 mm, reikäväli (c/c) 27mm.  Haponkestävä teräs AISI 316 – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 3475/3470

WC-vääntönuppi ”snap on” peitekilvillä tai massiivikilvillä, kara 5×5 mm ja reikäväli (c/c) 27mm. Hiottua haponkestävää ruostumatonta terästä AISI 316. Sopii mm. lukoille 414, 2014, 4291.

Vakiokäsittely hiottu ja harjattu, hionta-aste 320. Saatavana myös kiillotettuna, jauhemaalattuna RAL sävyyn 9005 Black sekä PVD käsiteltynä (kupari, messinki ja hiilenmusta ”charcoal”)..

Saatavana myös ”liikuntaesteinen malli” pidemmällä vääntimellä.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
d line
Tuotekoodi
3475/3470
Asennus
Oveen
Materiaali
Haponkestävä ruostumaton teräs
Kilpi
Snap on peitekilpi, Massiivikilpi (ruuvit näkyy)
Vääntönuppi
Vakio, Pitkä
Tuotekategoria

d line on pitkät käsityöperinteet omaava Tanskan johtava kylpyhuonevarusteita ja rakennusheloja sekä esteettömyystuotteita valmistava yritys. Materiaalina käytetään lujinta muokattavissa olevaa haponkestävää teräslaatua AISI316.

Tuotteet sopivat erityisen hyvin julkitiloihin ja kaikkiin kohteisiin, joissa vaaditaan tyylin lisäksi pitkää toimintavarmuutta, laatua ja pitkäikäisyyttä. d line teräsosilla on 20 vuoden tuotetakuu. Suunnittelijoita tuotesarjoilla ovat mm. arkkitehtiprofessorit Knud Holscher ja Arne Jacobsen, Bjarke Ingels Group (BIG) ja Tom Dixon.

50-70% kierrätetystä ruostumattomasta teräksestä valmistettavat korkealaatuiset tuotteet ovat saatavissa tuotannosta tarkasti viimeisteltynä, käsin hiottuna ja harjattuna (rst), kiillotettuna teräksenä, jauhemaalattuna RAL-sävyyn 9005 Black sekä PVD-käsiteltynä rosterina (värit; kupari, messinki ja hiilenmusta ”charcoal”).

Kansainvälisiä muotoilupalkintoja d linelle on kertynyt vuodesta 1971 lähtien jo yli 70 kpl. d line ovenpainikkeet on kuulalaakeroitu ja testattu vaativimpaan EN1906 4 luokkaan. Vetimet ja painikkeet on myös vahvistettu taitteista, jotta saadaan aikaan mahdollisimman symmetrinen ja kestävä muoto.