Dan Dryer

Vaahtosaippua-annostelija, automaattinen, 800 ml, harjattu rst

Dan Dryer

Vaahtosaippua-annostelija, automaattinen, 800 ml, harjattu rst

Dan Dryer Design automaattinen vaahtosaippua-annostelija, 295, 800 ml, 339 x 120 x 126 mm, harjattu rst. Saatavissa myös RAL Classic -väreissä – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 295

Kosketusvapaa vaahtosaippua-annostelija, hiotusta ruostumattomasta teräksestä. Annostelija toimii pattereilla ja siihen on tilattavissa erikseen muuntaja verkkovirtakytkentää varten.

Ominaisuudet

  • Kosketusvapaa vaahtosaippua-annostelija
  • Tilavuus n. 800 ml (= 650-800 annosta)
  • Patteritoiminen. Muuntaja verkkovirtakytkentää varten tilattavissa erikseen
  • Älykäs sensori säätää automaattisesti sopivimman toimintaetäisyyden
  • LED-valo syttyy annostelijan toimiessa
  • Lukittavissa vandalismin ehkäisemiseksi
  • Saatavissa myös RAL-väreissä tai erilaisilla kuvapinnoilla
  • 2 vuoden takuu

Mitat

  • Korkeus 339 mm, leveys 120 mm, syvyys 126 mm
  • Syvyys kansi avattuna 350 mm

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Dan Dryer
Tuotekoodi
295
Väri
Rst harjattu
Materiaali
Ruostumaton teräs
Käytettävä saippua
Vaahtosaippua
Säiliötyyppi
Täytettävä saippuasäiliö
Tuotekategoria
Avainsanat

Dan Dryer on tunnettu Tanskalainen yritys, joka valmistaa laadukkaita saniteettitilojen tuotteita, jotka on suunniteltu kestämään julkitilojen käyttöä. Yrityksen referenssilistalta löytyvät muun muassa Pariisin Orlyn ja Pariisin Charles de Gaullen lentokentät, joihin on asennettu yli 7800 Dan Dryer tuotetta.

Dan Dryerin tuotesarjat, kuten useita muotoilupalkintoja voittanut BJÖRK-sarja, ja uusin LOKI-tuotesarja, on suunniteltu yhteistyössä tanskalaisen suunnittelutoimisto VE2:n kanssa. LOKI-sarja on saanut tunnustusta muun muassa Red Dot Design Award 2021- ja German Design Awards 2021 -muotoilupalkinnoista. Sarjan vapaasti seisova automaattinen käsidesiannostelija on myös voittanut iF Design Award 2021 -palkinnon.

Dan Dryerin vahva sitoutuminen korkealaatuiseen muotoiluun ja kestäviin ratkaisuihin näkyy heidän tuotteissaan. Saniteettitilojen tarvikkeiden on oltava sekä toiminnallisia että kestäviä käyttöolosuhteista riippumatta. Dan Dryerin tuotteet, kuten käsipyyhkeiden annostelijat, käsidesiannostelijat ja roskakorit, täyttävät nämä vaatimukset ja ovat samalla tyylikkäitä ja helppokäyttöisiä.

Dan Dryerin laaja kokemus ja asiakasreferenssit, kuten Pariisin lentokentät, osoittavat yrityksen luotettavuuden ja kyvyn tarjota korkealaatuisia ratkaisuja suurille ja vaativille projekteille. Yrityksen jatkuva panostus muotoiluun ja innovaatioihin vahvistaa heidän asemaansa johtavana toimijana saniteettitilojen varusteiden markkinoilla.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.